Detektiiv Brian O’Conner (Paul Walker) on politseist varem toimunu eest vallandatud ja teenib nüüd elatist illegaalsete võidusõitudega. Kuid lõpuks jääb ta vahele. Talle antakse valiku võimalus: kas minna vangi või töötada Miamis salaagendina, et sealne narkoärikas Carter Verone’i (Cole Hauser) koos asitõenditega vahele võtta. Talle on abiks juba siseringi imbunud agent Monica Clemente (Eva Mendes) ja tema just vanglast vabanenud sõber Roman Pearce (Tyrese Gibson).
Nii, nii... Pooled minu sõbrad saavad mu peale ilgelt vihaseks, et seda kirjutan aga filmina pole "Kiired ja vihased" mitte-kui-midagi väärt. See on puhas auto-lugu.
Nõustun sinuga athen. Minu arust ka väga jama. Sisu lonkas. Jäi esimesele kõvasti alla. See algus oli lausa komöödia juba. Sealt on näha Ameeriklaste automaatkäigukasti lembust. Millise manuaalkastiga autoga sõites peab sirge peal 25 korda käiku vahetama?
Esimest korda vaatasin, siis tundus päris normaalne.Hiljuti sai Kiired ja Vihased ning 2 fast 2 furious järjest vaadatud.Ja see teine osa tundus väga jamana.Esimene on ikka päris hea meelelahutus.
Jama! Diesel ei oleks pidanud oma rollist ära ütlema, kuigi ei tea, kas see midagi oleks üleüldse muutnud. Esimese osa kõrval on see veel eriti lurr. Ei pakkunud pinget ega tekitanud seda tahtmist järjepidevalt film otsast lõpuni ära vaadata. 3/10!
Peata Ratsanik wrote:Jama! Diesel ei oleks pidanud oma rollist ära ütlema, kuigi ei tea, kas see midagi oleks üleüldse muutnud. Esimese osa kõrval on see veel eriti lurr. Ei pakkunud pinget ega tekitanud seda tahtmist järjepidevalt film otsast lõpuni ära vaadata. 3/10!
Maitse asi!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?