Kadunud kosmoses
Lost in Space
Professor John Robinsonile (William Hurt), tema abikaasale (Mimi Rogers), tütardele ning pisipojale pakutakse võimalust olla esimene perekond, mis siirdub avakosmosesse. Kosmoselaev asub major Don Westi (Matt LeBlanc) juhtimisel teele, teadmata, et pardal on ka dr. Zachary Smith (Gary Oldman), kellel on kindel kavatsus kogu reis nurjata. Smithi sepitsuste tulemusel kaotab laev juhitavuse ning mõne aja pärast avastavad rändurid, et neil ei ole aimugi, millises universumi nurgas nad asuvad. Teisisõnu - nad on kosmosesse eksinud...
Täielikku tutvustust loe siit.
Kadunud kosmoses
Moderator: Meeskond
Re: Kadunud kosmoses
Väga ebaühtlase kvaliteediga teos, see käib nii eriefektide, erinevate ideede kui ka dialoogide kohta. Mõnikord oli täitsa okei, kohati aga uskumatult cheesy. Ühiste levinud ulmeliste elementide tõttu tuli filmi vaadates pidevalt meelde Stargate (hypergate – supergate, putukalaadsed tulnukad – replicators, stasis pods jms).
Peredraama meenutas jällegi Terra Nova’t, just ebaõnnestunud teostuse pärast.
Kunagi lugesin artiklit ulmefilmidest, ning autori jaoks piisas Lost in Space’i mahategemiseks Matt LeBlanc’i mainimisest. Tundsin, et ainult näitleja näitel tehakse liiga. Arvan seda siiani, aga peale filmi nägemist pean nõustuma, et LeBlanc ei mänginud rolli usutavalt. Naistemehe mängimine tuli hästi välja, sõduri pool mitte. Võib-olla on viga minus, olgugi et üritasin vaatamist alustada võimalikult eelarvamustevabalt.
Oleks soovinud arutelu pereisa poolt, kas ja miks oleks hea mõte võtta 10 aastase pikkusele reisile kaasa oma perekond. See oli tema tingimus nõustumiseks, kuid lapsed ei olnud ideest üldsegi vaimustuses. Elu Maal oleks olnud ju ohutum, vähemalt eeldatava missiooni kestvuse lõpuni. Lõpp ei meeldinud, eriti halva maitse jättis suhu end credits. Tekkis küsimus, et wtf ma nüüd vaatasin.
5/10
Kunagi lugesin artiklit ulmefilmidest, ning autori jaoks piisas Lost in Space’i mahategemiseks Matt LeBlanc’i mainimisest. Tundsin, et ainult näitleja näitel tehakse liiga. Arvan seda siiani, aga peale filmi nägemist pean nõustuma, et LeBlanc ei mänginud rolli usutavalt. Naistemehe mängimine tuli hästi välja, sõduri pool mitte. Võib-olla on viga minus, olgugi et üritasin vaatamist alustada võimalikult eelarvamustevabalt.
Oleks soovinud arutelu pereisa poolt, kas ja miks oleks hea mõte võtta 10 aastase pikkusele reisile kaasa oma perekond. See oli tema tingimus nõustumiseks, kuid lapsed ei olnud ideest üldsegi vaimustuses. Elu Maal oleks olnud ju ohutum, vähemalt eeldatava missiooni kestvuse lõpuni. Lõpp ei meeldinud, eriti halva maitse jättis suhu end credits. Tekkis küsimus, et wtf ma nüüd vaatasin.
5/10
Re: Kadunud kosmoses
Ma sattusin seda filmi vaatama kui uurisin Gary Oldmani filme, lõpp tuletas meelde, et ma olen kunagi telekas seda näinud.
Kuidagi igav oli film, kuigi tulevikku minnes perekond muutus veidi huvitavamaks.
Tegelaskujud jäid kuidagi nõrgaks, kõige enam meeldis Gary Oldmani tegelaskuju, ta mõjus kuidagi hea ja halvana mõlemad.
Hindeks annan 4/10.
Kuidagi igav oli film, kuigi tulevikku minnes perekond muutus veidi huvitavamaks.
Tegelaskujud jäid kuidagi nõrgaks, kõige enam meeldis Gary Oldmani tegelaskuju, ta mõjus kuidagi hea ja halvana mõlemad.
Spoiler :
Hindeks annan 4/10.