Perepea

Family Guy (1999)

7.4 / 10

10 hindajat

Sinu hinnang: 10
Seriaali üldine hinne:
Näitlejatöö:
Filmimuusika/helid:
Seriaali sisu:
Operaatoritöö:
Žanr: Komöödia, Animatsioon
Riik: USA
Kestvus: 22 minutit

Sari räägib perekond Griffinitest, kes elavad väljamõeldud Quahogi-nimelises linnas, mis asub Rhode Islandil. Kuuest liikmest koosnev perekond ja nende sõbrad teevad kõik, et hoida seriaal nii naljakas ja lõbus kui vähegi võimalik.

Perekonna koosseisu kuuluvad:
Peter Griffin - Ülekaalukas perepea, kes oma tohutult madala IQ taseme ja vapustava idiootsusega ei väsi sind üllatamast. Ja asi ei piirdu veel sellega. Pidev alkoholi tarbimine ja rumalad mõtted teevad temast selle seriaali kõige rumalama inimese, keda sellegi poolest armastab kogu tema perekond, tema sõbrad ja paljud seriaali vaatajad.

Stewie Griffin - Perekonna pesamuna, kelle kinnisidee on tappa oma ema ja teha seda nii õudsalt kui vähegi võimalik. Stewie mõistab head nalja ja proovib neid pidevalt praktiseerida perekonna koera Brianiga.

Meg Griffin - Perekonna tütar, kes oma nn inetu välimuse tõttu proovib pidevalt leida teed populaarsuseni ja teeb selle jaoks kõik, mis vähegi võimalik. Samuti ei jää tema elust puudu pidevad halvad olukorrad, mis kaasnevad puberteedi eaga ja kogu selle ajaga kaasnevate probleemidega.

Chris Griffin - Perekonna nime edasikandev poeg, kelle hobideks on masturbeerimine ja pidev arulagedus. Poiss, kes ei tea veel täpselt, mida ta tahab ja kuidas seda saada. Ning ta suurimaks veaks on järgida oma isa teguviise.

Brian Griffin - Perekonna rääkiv koer, kellel on tõsised alkoholi ja suitsetamis probleemid, ning ta ei proovi neid varjata. Koer, kes on pidevalt purjus ja oma boheemlasliku iseloomuga suudab nalja teha ka kõige halvemates olukordades. Tänu oma "suurepäraste" suhetega pere pesamuna Stewiega, hoiab ta lakkamatult üleval pinget ja naerukahinat ka kõige mornima inimese suul.

Lois Griffin - Perekonna perenaine, kelle hea välimus on pannud temasse armuma nii perekonna koera Briani, kui ka abikaasa ühe parima sõbra Glenni. Lois oma vankumatu kannatlikusega, on naine, kes hoiab tasakaalus perekonna pinged ja pidevad probleemid.

"Perepea" ei sobi perekonna kõige noorematele liikmetele, sest sari sisaldab palju roppusi ja vägivaldseid lõike. Aga kõigile, kelle jaoks on see seriaal vaatamiskõlbulik, on see üks naljakamaid seriaale teleajaloos.