Sherlock Holmes: Varjude mäng

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

7.02 / 10

11 hindajat

Hindamiseks pead olema sisse logitud!

Žanr: Märul, Seiklus, Krimi
Stuudio: Warner Bros. Pictures
Riik: USA
Kestvus: 1 tundi 30 minutit
Kinodes alates: 30.12.2011
Lavastaja(d): Guy Ritchie

Sherlock Holmes on alati olnud toa kõige targem mees... kuni praeguseni. Nüüd tuleb tal rinda pista uue kuritegeliku geeniusega - professor Moriartyga (Jared Harris) - kes pole üksnes samavõrd tark kui Holmes ise, vaid lisaks ülimalt õel ja südametu, mis võib talle kuulsa detektiivi ees anda edumaa.

Austria kroonprints leitakse surnuna. Inspektor Lestrade'i (Eddie Marsan) arvates viitavad tõendid enesetapule. Sherlock Holmes seevastu järeldab, et prints langes mõrva ohvriks, kusjuures mõrv on üksnes pisuke killuke professor Moriarty kavandatud hiiglaslikus salaplaanis.

Töö ja lõbuga käsikäes avastab Holmes põrandaaluse härrasmeeste klubi, kus ta koos oma venna Mycroft Holmesi (Stephen Fry) seltsis tähistab dr Watsoni viimast õhtut vallalise mehena. Just seal kohtab Holmes Simi (Noomi Rapace), mustlannast ennustajat, kes näeb rohkem, kui välja ütleb, ja kelle tahtmatu osalus printsi mõrvas teeb temast mõrvari järgmise sihtmärgi. Holmesil õnnestub Simi elu viimasel hetkel päästa ja naine nõustub vastutahtmist Holmesi abistama.

Juurdlus võtab aga veelgi ohtlikuma pöörde, kui Holmesil, Watsonil ja Simil tuleb ette võtta reis Inglismaalt Prantsusmaale, Saksamaale ja otsaga Šveitsi välja. Kurikaval Moriarty on neist aga alatasa sammukese ees, punudes surma ja hävingu võrku, mis on osa tema lennukast plaanist. Plaanist, mis õnnestumise korral muudab ajaloo kulgu.

http://www.acmefilm.ee

Pildid

Videod

Jaga / Prindi

  • Jaga Facebookis
  • Jaga Twitteris
  • Jaga Deliciousis
  • Lisa lemmikutesse
  • Prindi
  • Saada e-mailiga