Gran Torino
Moderator: Meeskond
Gran Torino
Gran Torino
Gran Torino
Walt Kowalski (Clint Eastwood) on rassistist Korea sõja veteran. Ta saab kätte ühe Hmongi poisi, kes üritab temalt varastada tema 1972. aasta Grand Torinot ühe gängi algatusel. Selle tõttu, et poiss jääb vahele, sunnib gäng teda saama Kowalskilt karistust, kes aga ei taha teda näha.
Täielikku tutvustust loe siit.
Gran Torino
Walt Kowalski (Clint Eastwood) on rassistist Korea sõja veteran. Ta saab kätte ühe Hmongi poisi, kes üritab temalt varastada tema 1972. aasta Grand Torinot ühe gängi algatusel. Selle tõttu, et poiss jääb vahele, sunnib gäng teda saama Kowalskilt karistust, kes aga ei taha teda näha.
Täielikku tutvustust loe siit.
- LiveForThis
- Ristiisa

hau wrote:Oscarid ei jää jälle tulemata.
Kas natuke vara pole selle üle spekuleerida ?
Arvestades mehe vanust, siis ma ei tea kas tunda kurbust, naerda või imetleda, kui vaadata seda treilerit. "Badass" tegelaste mängimine tõi talle küll tuntuse, aga kus on see piir, kui asi hakkab juba naeruväärsena näima ?
Ma tõsiselt loodan, et ma söön oma sõnu, kui selle filmi kunagi ära näen. Oscari nominatsiooni ma siiski tõenäoliseks ei pea Gran Torino'le, aga Changeling on juba teine lugu.
hau wrote:Eastwood saab iga liigutuse eest Oscari ju. 2 filmi kasseerib kindlalt Oscari.
Siiski ainult Unforgiven'i ja Million Dollar Baby'i eest.
Selle tõttu, et tal kaks filmi see aasta välja tulemas ei ole veel mingisugune Oscari garantii. Film peab ju ka hea olema. Kõik, mis Clints valmis teeb ei ole automaatne kuld. *cough* Flags Of Our Fathers *cough*
Tõenäosus, et ta mõlema filmiga kandideerib parima filmi ja/või lavastaja Oscarile on suht väike, aga eks näis, mis Jaanuar toob. Tegi ta ju kaks sõjafilmi samal aastal, aga kandideeris neist ainult üks, jumal tänatud.
Flags Of Our Fathers on üks häbiväärsemaid asju, millega Clints hakkama saanud.
Nonde eest on ta saanud jah, aga point on see, et kõik filmid, mis ta alates Mysticust on teinud, on kandideerinud Oscaritele ja vaadates, et peale Torinot tuleb tal Nelson Mandela eluloo film, mis on isegi rohkem Oscarifilm, kui need kaks uut filmi. Juba lood ta filmidel alates riverist on täielik Oscariteema.
Kui Flags Of Our Fathers välja arvata, siis küll jah. Mandela filmini on veel hulganisti aega, aga Oscariteema on ta kohe kindlasti. Ma ei leia, et need Oscariteemad ja eelnevad nominatsioonid erilist rolli mängivad nende kahe uue filmi suhtes. Neid tuleb ikka eraldi vaadelda ja kumbki meist pole neid filme veel näinud. ;)
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa