Eesti kummitused

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

Moderator: Meeskond

Post Reply
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Eesti kummitused

Post by _eesti999_ »

Mida arvate uuest Eesti sarjast "Eesti kummitused", mida näitab kolmapäeviti kell 20:30 Kanal2. Kuigi pole veel sarja näinud, arvan, et sellest tuleb väga hea sari. :P Matkamine saab taas populaarseks eestlaste hulgas nüüd :D
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Eks ta üks saast tuleb nagu Kanal2-l ikka kombeks on. Eriti veel arvestades seda, kes saatejuht on. :idee:
Last edited by eerik on 11. June 2008, 11:09, edited 1 time in total.
albski
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by albski »

täielik p**k
.Raimz.
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by .Raimz. »

Nähtud ja polnud rahul. Üritati üliilmekalt teha judinaid tekitavat saadet aga toimis pigem komöödiana.
[huddled in an air vent, John pulls out his lighter, flicks it on, and recalls his wife's invitation] "Come out to the coast, we'll get together, have a few laughs...”
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

ei no lihtsalt, ideed otsas või midagi? ja saatejuht on ka vastav...
ei soovita seda kellelgi vaadata..ma vaatasin igavusest ja hakkas veel igavam :))
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Kui ma nägin reklaamist, et selline saade tuleb, siis ma olin: "Isssand jumal!!!" ja kui ma veel nägin, kes saatejuht olema hakkab...
Einoh, pole midagi öelda. See on ju tavaline, et suviti näidatakse teles sellist s*tta, et jah..Kõik need "suveprojektid", "Laulge kaasa" jne. Kunagi oli ju TV3 peal ka mingi tobe hookus-pookus saade.
Minu meelest lihtsalt naeruväärne teha terve saatesari mingitest "kummitustest" ja pendlikeerutajatest :D
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

totaalselt nõus eelmise postitajaga
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by _eesti999_ »

Ütleks siis nii, et saadet tutvustav reklaam oli paremini tehtud, kui saade ise. Esimese saate nägemine 11. juunil jäigi mulle viimaseks. Peale saate nägemist tuleb mulgi nõustuda eelmiste postitajatega...
trintsu111
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by trintsu111 »

pole veel ühtegi saadet näinud ja nyyd kui ma lugesin neid eelmisi postitusei siis ilmselt ei vaata ka tulevaid osasid :))
Post Reply