Tagaotsitav
Moderator: Meeskond
Tagaotsitav
Tagaotsitav
Wanted (2008)
Wesley Gibson (James McAvoy) on 25: ta peab kannatama oma bossi sõimu iga päev, ta tüdruksõber ignoreerib teda ning kõik on kindlad, et ta ei saavuta elus midagi. See kõik muutub, kui ta kohtab naist nimega Fox (Angelina Jolie), kes värbab ta Vennaskonda - ühing mis viib Jamesi avastama oma suikunud võimeid. Lisaks kõigele saab ta teada, et ta isa on mõrvatud ning ta hakkab otsima mõrvarit, et viia täide kättemaks.
Erinevate õpetajate abiga koolitatakse Jamesist professionaalne mõrvar, kes siiski varsti avastab, et kõik pole nii nagu paistab ja et ainult tema ise kontrollib oma saatust.
Loe täielikku tutvustust siit
Wanted (2008)
Wesley Gibson (James McAvoy) on 25: ta peab kannatama oma bossi sõimu iga päev, ta tüdruksõber ignoreerib teda ning kõik on kindlad, et ta ei saavuta elus midagi. See kõik muutub, kui ta kohtab naist nimega Fox (Angelina Jolie), kes värbab ta Vennaskonda - ühing mis viib Jamesi avastama oma suikunud võimeid. Lisaks kõigele saab ta teada, et ta isa on mõrvatud ning ta hakkab otsima mõrvarit, et viia täide kättemaks.
Erinevate õpetajate abiga koolitatakse Jamesist professionaalne mõrvar, kes siiski varsti avastab, et kõik pole nii nagu paistab ja et ainult tema ise kontrollib oma saatust.
Loe täielikku tutvustust siit
Päris sweet. Bekmanbetovile omane action täis tuuridel. Osad autotrikid meenutasid Watch seeriat, aga curve bullet oli küll tip-top. Temale omane montaaz oli ka huvitav. McAvoy sobis rolli nagu Norton omal ajal Fight Clubi. Pealelugemine oli hea. Eriti viimane adresseering publikule. Angelina oli metsik. Common on üks väheseid räppareid, kes mulle filmides istub. Ta väiksed kõrvalosad on mulle istunud. Twist oli ka päris hea ja loogiline. Moraal oli ka ok.
- lostinthemist
- Ristiisa

Käisin täna vaatamas. Eriefektid olid väga head ja näitlejad ka, eesotsas James McAvoyga, kelle pärast ma üldse läksin. Põnevikud mulle tavaliselt eriti ei meeldi, nii et see film valmistas meeldiva üllatuse, aga maksimumpunkte ta minu käest siiski ei saa. Midagi halba pole öelda, see žanr pole lihtsalt päris minu jaoks.
8/10
8/10
Soojust, värve, rõõmu, vabadust
- Ralf
- love <3
"Wanted" kõikus kord omapäraseid süžeepöördeid täis sisuga põneviku ja ebareaalse, pöörase märulifilmi vahel. Nendest kahest poolusest meeldis mulle sisu-osa rohkem. Viimase poole tunni jooksul leidus nii mõnigi lahe twist. Mis puutub actionisse, siis seda jagus, aga minu arust oli bullet curve'imist liialt kasutatud ja efektidega illustreerimisega pingutati üle. Vähemalt oli "Shoot 'Em Up'i" gunplay'le lisaks ka autotagaajamisi ja muud lõbusat.
6,5/10
6,5/10
Last edited by Ralf on 05. August 2010, 01:24, edited 1 time in total.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora