Eelmise suve saladus
Moderator: Meeskond
Eelmise suve saladus
Eelmise suve saladus
I Know What You Did Last Summer
4 noort sõpra veedavad üheskoos viimast suve enne kolledziaega ringi reisides. Paraku juhtub nendega õnnetus, kui nad sõidavad otsa kalamehele. Hakkajad noored sõlmivad salajase lepingu, kus kedagi ei reedeta. Mehe laip lükatakse merre ja asi jääb.
Mõne aja pärast hakkab neid taga ajama konksuga mõrvar ning õudus võib alata...
Täielikku tutvustust loe siit.
I Know What You Did Last Summer
4 noort sõpra veedavad üheskoos viimast suve enne kolledziaega ringi reisides. Paraku juhtub nendega õnnetus, kui nad sõidavad otsa kalamehele. Hakkajad noored sõlmivad salajase lepingu, kus kedagi ei reedeta. Mehe laip lükatakse merre ja asi jääb.
Mõne aja pärast hakkab neid taga ajama konksuga mõrvar ning õudus võib alata...
Täielikku tutvustust loe siit.
- -BlueAndWhite-
- Teadmata kadunud

....
päris hea film...Teine osa oli isegi parem.
CyberRax wrote:Isiklik arvamus: uue teen-slasher'ite laine üks nõrgimaid esindajaid - tõsiselt mage kurjam, mõttetu taust, praktiliselt kõik näitlejad pingutasid asjaga üle. Ei olnud ei "Scream"'i uudsust ega eneseirooniat, "Urban Legends"'i kavalat ideed ega "Cut"'i ulmet.
Lühidalt: igav
olen sinuga nõus. ei pakkunud kuidagi pinget lihtsalt. ja mingi konksuga vihmamees ei ole huvitav.
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Normaalne, vaadatav film, üldiselt pinget ei paku ja paheline ei osanud konksu kasutada, kõik ehmatuskohad tehti liiga etteaimatavaks ja sellega ka rikuti ära. Jennifer Love Hewitt oli ekraanil silmailuks, ei millekski muuks ning Prinze oli, eriti filmi lõpus, lausa kohutav. Kuid mul on selle filmiga omamoodi lapsepõlvemälestused, esimest korda, kui seda nägin, olin mingi 8-aastane ja pärast vaatamist ei julgenud oma majaski enam ringi käia. Praegu võin selle üle vaid naerda. Kuid hoolimata neist miinustest, mis ma ennem loetlesin, mulle isegi meeldis see õudukas (ei ole Screami ega Urban Legendi näinud). Anne Heche oli tore oma rollis ja filmis oli ka hea viide "Voonakeste vaikimisele".
5/10!
5/10!
Last edited by Peata Ratsanik on 17. November 2006, 01:24, edited 1 time in total.