Bean - täitsa lõpp film
Moderator: Meeskond
Bean - täitsa lõpp film
Bean - täitsa lõpp film
Alati piinlikesse olukordadesse sattuv Mister Bean saadetakse USAsse esindama Inglismaa Kuninglikku Kunstimuuseumi, kui Los Angelese Griersoni galeriile antakse üle kuulus maal "Whistleri ema". (Beani sõnul väärt miljoneid ja gaziljoneid dollareid). Ta aetakse aga segi kellegi doktor Beaniga. Kuigi mees ise püüab tulutult selgitada, et tema töö ei tähenda muud kui valvuritooli muuseuminurgas, ei võta keegi teda kuulda ning sekeldused algavad.
Täielikku tutvustust loe siit.
Alati piinlikesse olukordadesse sattuv Mister Bean saadetakse USAsse esindama Inglismaa Kuninglikku Kunstimuuseumi, kui Los Angelese Griersoni galeriile antakse üle kuulus maal "Whistleri ema". (Beani sõnul väärt miljoneid ja gaziljoneid dollareid). Ta aetakse aga segi kellegi doktor Beaniga. Kuigi mees ise püüab tulutult selgitada, et tema töö ei tähenda muud kui valvuritooli muuseuminurgas, ei võta keegi teda kuulda ning sekeldused algavad.
Täielikku tutvustust loe siit.
Tore film on, aga teist korda vaadates ei jõudnud ma seda lõpuni vaadata, sest see muutus jube igavaks. Paar üksikut head nalja oli, aga päris klassikalist Beani siit ei tulnud. Sari on siiski mitmeid kordi parem.
Last edited by Mihkel on 09. December 2007, 16:32, edited 1 time in total.
- uussaabas0
- Raevunud härg

vaatasin siis täna lõpuks telekast selle ära...
ausalt öeldes ma küll sellest vaimustuses pole
suht mõtetud naljad olid enamuses ......minu arust
ja mulle millegi pärast enam Rowan Atkinson näitlejana ei meeldi
aga mõnes kohas oli film ka naljakas ja lõpp läks paremaks...Mr.Beani seriaali sõpradele see meeldib kindlasti :wink:
ausalt öeldes ma küll sellest vaimustuses pole
suht mõtetud naljad olid enamuses ......minu arust
ja mulle millegi pärast enam Rowan Atkinson näitlejana ei meeldi
aga mõnes kohas oli film ka naljakas ja lõpp läks paremaks...Mr.Beani seriaali sõpradele see meeldib kindlasti :wink:
Elu on vahepeal masendav ....aga filmid ruulivad alati 
olen küll komöödiasõber tavaliselt :wink:
aga mulle ei meeldinud isegi see Mr.Beani seriaal ...täna mõtlesin et ikka vaatan filmi ära kuna seda kiideti nii palju .
aga selles suhtes lihtne oli ta tõesti et mingit erilist kaasamõtlemist pole vaja...lihtsalt vaatad ajaviiteks ja naerad Beani lolluste üle :wink:
aga see on ainult minu tagasihoidlik arvamus
aga mulle ei meeldinud isegi see Mr.Beani seriaal ...täna mõtlesin et ikka vaatan filmi ära kuna seda kiideti nii palju .
aga selles suhtes lihtne oli ta tõesti et mingit erilist kaasamõtlemist pole vaja...lihtsalt vaatad ajaviiteks ja naerad Beani lolluste üle :wink:
aga see on ainult minu tagasihoidlik arvamus
Elu on vahepeal masendav ....aga filmid ruulivad alati 
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa