Alias
Alias (2001 – 2006)
Sydney Bristow (Jennifer Garner) on noor, tugeva kehaehitusega äsja kõrgkooli lõpetanu, kes on just liitunud CIA ülisalajase, allumatu, luureüksusega SD-6. Lisaks töötab ta veel topeltagendina tavalises CIA agentuuris, kus tema ülesandeks just SD-6 vastu töötamine. Et SD-6'e tööd lõpetada, võitleb Sidney, koos väga lähedase abilisega (Michael Vartan), terroriste, rivaalitsevate agentide ja reeturite vastu - samal ajal varjates sõprade eest enda tegelikku elu.
Loe täielikku tutvustust siit
Alias
Moderator: Meeskond
Alias
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
OffT: stfu, i mean stefu, oleks see natuke rangema korraga foorum oleksid sa siit juba ammu lennanud. Ei ma t6esti imetlen sind, 4 double posti juba k6igest paarikymne minutiga
, seda annab yle lyya^^.
OnT: Alias oli sari, mida ma v2iksena vaatasin ikka p2ris k6vasti, kuid jah, neid osi on nii palju juba TV3 pealt jooksnud, et ei tea isegi mitmenda hooaja juures ma peatusin^^. Jennifer Garner on jah tohutult ilus ja ha n2itleja. Olen m6elnud, et peaks sarja uuesti vaatama, kuid kahjuks ajapuuduse t6ttu pole see v6imalik:(.
Edit: juba 5 duublit, kyll sa oled ikka usin
, keep up the good work
NOT
OnT: Alias oli sari, mida ma v2iksena vaatasin ikka p2ris k6vasti, kuid jah, neid osi on nii palju juba TV3 pealt jooksnud, et ei tea isegi mitmenda hooaja juures ma peatusin^^. Jennifer Garner on jah tohutult ilus ja ha n2itleja. Olen m6elnud, et peaks sarja uuesti vaatama, kuid kahjuks ajapuuduse t6ttu pole see v6imalik:(.
Edit: juba 5 duublit, kyll sa oled ikka usin
NOT
Legalize IT!
Storm wrote:OffT: stfu, i mean stefu, oleks see natuke rangema korraga foorum oleksid sa siit juba ammu lennanud. Ei ma t6esti imetlen sind, 4 double posti juba k6igest paarikymne minutiga, seda annab yle lyya^^.
Edit: juba 5 duublit, kyll sa oled ikka usin![]()
, keep up the good work
NOT
Last edited by stefu on 03. June 2007, 20:15, edited 1 time in total.