Kodu keset linna lõpetab

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Kodu keset linna lÃĩpetab

Post by Taavi »

Kodu keset linna lõpetab

Aegade esimene kodumaine argipäevasari "Kodu keset linna" viimane hooaeg jõuab täna lõpule. Kolm hooaega kestnud sarja viimases osas lubavad saate tegijad üllatuslikke pulmi. Sügiseks lubavad saate tegijad uut kodumaist seriaali - täpsemaid detaili veel ei avaldata.
Sarja "Kodu keset linna" esimene osa jõudis telekanali TV3 eetrisse 2003. aasta 11. septembril - kokku toodeti 402 osa. Algusest peale on seriaalis mänginud Martin Veinmann, Guido Kangur, Kersti Kreismann, Indrek Ojari, Tiina Tauraite, Henri Tamm, Kadri Adamson ning Kleer Maibaum.

T?ielikku uudist loe siit
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Vahest oli täiesti okei...
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

Post by crackhead »

väga hea, sai s*tast lahti
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Image
Monk
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by Monk »

Polnud just pidev vaataja, nii et, ega minulgi eriti kahju pole.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Post by Taavi »

Ükspäev juhtusin kella nelja-viie paiku telekat vaatama ja sel ajal tuli vist igalt Eesti kanalilt mingi Mehhiko seebikas. Kui ma neid viimati nägin, siis sellest ajast ei ole seal küll mitte midagi muutunud. Kõik magavad kõigiga ja halvad tahavad heasi tappa ja nende ilusaid lapsi varastada ja vaestele tuult alla teha ja endiselt loeb Eesti keelset teksti peale see sama monotoonse häälega mees (nüüd on küll naiste tekst naise häälega sisse loetud, kuid midagi paremaks see küll ei muutnud).

Ja siis vaatasin seda ainsat kodumaist seebikat ja olin väga positiivselt üllatunud. Peale viit minutit Ladina-Ameeriklaste saavutuste vaatamist hakkas mul "Kodu keset linna" vaadates lausa huvitav ja ma vaatasin esimest korda terve osa algusest lõpuni! Ja tegin seda ka järgmine päev.

Vähemalt on mul au tõdeda, et Eestlased on vähemalt sellest kontingendist ikka mäekõrguselt üle ning käituvad igati inimese moodi. Ja ka seriaal kõlbab täitsa vaadata.
Tyrkiis
Batman alustab
Batman alustab

Post by Tyrkiis »

Õigesti tegid, et ära lõpetasid. Kui see veel kauem oleks kestnud, siis...no kaua sa suudad nendele tüüpidele seal tegevusi välja mõelda???

Ma olin ainult natuke kurb, et viimases osas Liisi polnud. Ta oli minu meelest ainuke vaadatav tegelane. Alguses oli Sten ka chill, aga ta lahedus kadus ära.
Last edited by Tyrkiis on 01. June 2006, 18:48, edited 1 time in total.
Have you ever heard the story about the little engine that could?
Nemesis
Batman alustab
Batman alustab

Post by Nemesis »

crackhead wrote:väga hea, sai s*tast lahti

Oligi aeg! Pärast esimest hooaega sai "argipäevasarjast" tavaline seep.
Post Reply