Roheline miil
Moderator: Meeskond
Roheline miil
Roheline miil
The Green Mile
1930-ndad, Death row vangla surmamõistetute osakonnas käib hukkamine väga piinarikast viisi - elektritoolis. Teekond vangikongist hukkamiskambrisse on kaetud rohelise linoleumiga ning kannab nime "Roheline miil".
Kahe noore tüdruku väga jõhkra mõrva eest surma mõistetud John Coffey (Michael Clarke Duncan), 2.4 meetri pikkune ülimalt hella südamega kodanik, ei tundu enda karistuse jaoks õige mees olevat. Tal on mingid ennenägematud võimed, ning soov teha head ning teisi aidata. Pea keegi vanglas viibijaist, isegi vangivalvurid, ei usu, et temasugune midagi nii koletut korda on suutnud saata - kuid otsus on langetatud ning valvurid peavad lihtsalt enda tööd tegema ...
Terviklikku tutvustust loe siit.
The Green Mile
1930-ndad, Death row vangla surmamõistetute osakonnas käib hukkamine väga piinarikast viisi - elektritoolis. Teekond vangikongist hukkamiskambrisse on kaetud rohelise linoleumiga ning kannab nime "Roheline miil".
Kahe noore tüdruku väga jõhkra mõrva eest surma mõistetud John Coffey (Michael Clarke Duncan), 2.4 meetri pikkune ülimalt hella südamega kodanik, ei tundu enda karistuse jaoks õige mees olevat. Tal on mingid ennenägematud võimed, ning soov teha head ning teisi aidata. Pea keegi vanglas viibijaist, isegi vangivalvurid, ei usu, et temasugune midagi nii koletut korda on suutnud saata - kuid otsus on langetatud ning valvurid peavad lihtsalt enda tööd tegema ...
Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
see oli parim film mida ma eales näinud olen
kuigi see on mitu korda telekas juba olnud vaatasin ma selle alles eile ära
film oli ikka päris pikk..aga pilku ekraani pealt ära ei saanud
ja lõpus ma lahistasin nutta :cry: tõsiselt südamlik ja mõtlemapanev film
ainuke asi mis häiris oli see et terve filmi jooksul oli vähemalt 7 reklaamipausi... :wink:
kuigi see on mitu korda telekas juba olnud vaatasin ma selle alles eile ära
film oli ikka päris pikk..aga pilku ekraani pealt ära ei saanud
ja lõpus ma lahistasin nutta :cry: tõsiselt südamlik ja mõtlemapanev film
ainuke asi mis häiris oli see et terve filmi jooksul oli vähemalt 7 reklaamipausi... :wink:
Elu on vahepeal masendav ....aga filmid ruulivad alati 
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

Nägin filmi korralikult ära ja väga meeldis. Ãks parimaid filme, mida olen näinud. Kindlasti parim ja pikim draama, mida olen näinud. Suurepärased näitlejatööd, Frank Darabont lavastajatoolis, minu arust parim rollisooritus Michael Clarke Duncanilt seni, kuid väga alahinnatud film. Sügavalt läks hinge ja kuulub minu lemmikute hulka.
10/10!
10/10!
Last edited by Peata Ratsanik on 06. May 2006, 10:54, edited 1 time in total.