Chester (Seann William Scott) ja Jesse (Ashton Kutcher) on peohullud noored, kes ei mäleta eilsest ööst midagi. Asja tuleb aga meenutada, kuna Jesse auto on kaduma läinud. Neil ei jää üle muud, kui hakata samm-sammult taastama eelmise öö sündmusi, et ülesse leida auto, kuna seal on nende pruutide kingitused. Selle käigus juhtub palju, nagu näiteks Maailma päästmine ja kohtumine tulnukatega.
Sõnad mis nagu meelde sellest jäid: dude, sweet, shirby(või midagi sellist)
Ein kleiner Mensch stirbt nur zum Schein wollte ganz alleine sein das kleine Herz stand still fÃŧr Stunden so hat man es fÃŧr tot befunden es wird verscharrt in nassem Sand mit einer Spieluhr in der Hand
Normaalne, täiesti vaadatav, aga ei midagi erilist. Parim koht filmis oli minu arust see prantslasest jaanalinnukasvatajaga. Ja veel see hiina toidu koht, kus masin korrutas. Aga 5/10!
Täitsa naljakas oli...Ei vaadanud kahjuks lõpuni, aga mõned naljakad kohad nägin ikka ära...Eriti jäi meelde see koht, kus nad Hiina toitu tellisid. :lol: :lol: :lol: See oli nagu väga funny
Täitsa vaadatav, naljakas. Siiski ootasin midagi paremat teiste jutust. Kuigi muidu täitsa hea komöödia, lihtsalt veidike ajuvaba. Seann teeb seal muidu väga head rolli, kes teeb iga noortefilmi heaks. 6/10.
Ülimalt naljakas film .See koht oli hea kus nad seda toitu tellisid ja see sweet ja dude oli ka täiega hea.Arvan et ilma Ashtoni ja Seannita oleks see film olnud poole magedam.Ma ei tea mulle sellised filmid meeldivad.hindeks sis 10/10.