Raamatud
Moderator: Meeskond
- crackhead
- Ristiisa

Raamatud
kui tihti loete raamatuid, mis on lemmikraamat, mida hetkel loete jne.
ise loen pidevalt midagi, iga õhtu, kui piisavalt kaine olen, siis ikka loen üks paarkend lehekülge, olen sellest sõtuvuses.
lemmikraamat on mul raudselt "Tappa laulurästast", autor Harper Lee.
hetkel on käsil John Steinbecki "Hommiku pool Eedenit".
ise loen pidevalt midagi, iga õhtu, kui piisavalt kaine olen, siis ikka loen üks paarkend lehekülge, olen sellest sõtuvuses.
lemmikraamat on mul raudselt "Tappa laulurästast", autor Harper Lee.
hetkel on käsil John Steinbecki "Hommiku pool Eedenit".
Hetkel väga ei loe, aga kui, siis põhiliselt ulmekirjandust. Hüperioni tetraloogia viimane raamat on lugemata. Viimati sai teab mitmendat korda Trifiidide päev läbi loetud, samuti Strugatskite Väljasõit rohelisse. Kuna sain ka filmid "Trifiidide päev" ja "Stalker", siis oli täitsa hea võrrelda.
Ãnneks on eestis ulmekirjandusega suhteliselt head lood ja raamatuid ikka ilmub. Siiski, paremini saaks alati.
BTW: Neile, keda ulmekirjandus huvitab: Ulmekirjanduse Baas
http://193.40.240.76/sfbooks/
Ãnneks on eestis ulmekirjandusega suhteliselt head lood ja raamatuid ikka ilmub. Siiski, paremini saaks alati.
BTW: Neile, keda ulmekirjandus huvitab: Ulmekirjanduse Baas
http://193.40.240.76/sfbooks/
Ennem neelasin rohkem raamatuid nüüd ainult kohustuslik kirjandus :wink:
Väääääääga lahedad raamatud on Berti päevikud...Ãhe päevaga peale kooli neelasin kaks raamatut....Jube lahedad

Väääääääga lahedad raamatud on Berti päevikud...Ãhe päevaga peale kooli neelasin kaks raamatut....Jube lahedad
Last edited by Kaisukaru on 30. November 2005, 22:42, edited 1 time in total.
See on minu arvamus ja keegi ei solvu ;)
- virsikukompott
- Batman alustab

vägapalju. olen raamatuhoolik
:P. Parajasti pooleli Marco Polo reisikiri. lemmikuteks ikka need tavalised: HP ja LoTR. Musketärid on ka päris head ;D.
Last edited by virsikukompott on 09. January 2006, 23:56, edited 1 time in total.
�ge kunagi usaldage looma, kes koguaeg irvitab.Tal on midagi plaanis.
- uussaabas0
- Raevunud härg

olen suht suure kirjandusehuviga raamatuhai.
lõpetasin veidi aega tagasi camus' "katk" ning loen hetkel erich maria remarque teost "arc de triomphe" (kuna sattusin vaimustusesse raamatust "läänerindel muutusteta")
hästi tore raamat on muidu iris murdochi "taevane ja maine armastus" (sacred and profane love machine) ning enamus stephen kingi loomingust.
lõpetasin veidi aega tagasi camus' "katk" ning loen hetkel erich maria remarque teost "arc de triomphe" (kuna sattusin vaimustusesse raamatust "läänerindel muutusteta")
hästi tore raamat on muidu iris murdochi "taevane ja maine armastus" (sacred and profane love machine) ning enamus stephen kingi loomingust.