Hauakambri lood
Moderator: Meeskond
Hauakambri lood
Hauakambri lood
Tales from the Crypt (1989 – 1996)
Õudusseriaal, mis põhineb William Gainesi koomiksitel. Tegu ei ole siiski joonissarjaga "Hauakambri valvuri lood", vaid seriaaliga, mille peamiseks sihtgrupiks ei ole lapsed!
Iga episood kestab 30 minutit ja sisaldab ühte lugu, mille juhatab sisse hauakambri valvur (John Kassir) oma ainulaadse morbiidse sarmiga. Seriaali käigus on näha olnud ka tuntumaid näitlejaid nagu Whoopi Goldberg, Tom Hanks, Ewan McGregor ja Demi Moore. Kas verised õuduslood või ronkmust huumor, siit leiab mõlemat, tihti näeb neid koos üle ekraani jooksmas.
Loe täielikku tutvustust siit
Tales from the Crypt (1989 – 1996)
Õudusseriaal, mis põhineb William Gainesi koomiksitel. Tegu ei ole siiski joonissarjaga "Hauakambri valvuri lood", vaid seriaaliga, mille peamiseks sihtgrupiks ei ole lapsed!
Iga episood kestab 30 minutit ja sisaldab ühte lugu, mille juhatab sisse hauakambri valvur (John Kassir) oma ainulaadse morbiidse sarmiga. Seriaali käigus on näha olnud ka tuntumaid näitlejaid nagu Whoopi Goldberg, Tom Hanks, Ewan McGregor ja Demi Moore. Kas verised õuduslood või ronkmust huumor, siit leiab mõlemat, tihti näeb neid koos üle ekraani jooksmas.
Loe täielikku tutvustust siit
See algus jääb mulle igaveseks meelde:loss, trepid, kelder ja siis see laip, kes hüppab kirstust välja ja teeb hähähähhää :shock:
Ma ei mäletagi kui vana ma olin kui seda näidati. Kas see praegu üldse on eetris? Ei usu eriti. Mulle tuleb meelde üks lugu kahest poisist, kes sõid koguaed võid. Vastik :lol: need lood polnud üldsegi hirmsad tegelikult. Ooo...pettumus :twisted:
Ma ei mäletagi kui vana ma olin kui seda näidati. Kas see praegu üldse on eetris? Ei usu eriti. Mulle tuleb meelde üks lugu kahest poisist, kes sõid koguaed võid. Vastik :lol: need lood polnud üldsegi hirmsad tegelikult. Ooo...pettumus :twisted:
Have you ever heard the story about the little engine that could?
- cosmicDancer
- Teadmata kadunud

-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

-
krookus100
- Teadmata kadunud

Nägin sarja algustiitreid ja mõnus nostalgialaks tuli ikka peale. Seejärel lugesin natuke sarja kohta ja avastasin, et tegu polegi mingi troll2 stiilis jamaga, millegagi mis aint lapsena tundus cool, vaid hoopis 89-96 HBOs jooksnud vägagi innovatiivse ja kõrgelt hinnatud sarjaga. Aga mis mul karbi lahti tõmbas ja miks ma siia postitan, oli guest star list:
A list of these actors/guest stars includes Adam Ant, Dan Aykroyd, Hank Azaria, Steve Buscemi, Daniel Craig, Tim Curry, Timothy Dalton, Roger Daltrey, Benicio del Toro, Kirk Douglas, Brad Dourif, Miguel Ferrer, Kerry Fox, Whoopi Goldberg, Bobcat Goldthwait, Teri Hatcher, Tom Hanks, Marg Helgenberger, Mariel Hemingway, Bob Hoskins, Eddie Izzard, Margot Kidder, Brian Krause, John Lithgow, Andrew McCarthy, Dylan McDermott, Ewan McGregor, Kyle MacLachlan, Meat Loaf, Demi Moore, Malcolm McDowell, Donald O'Connor, Joe Pantoliano, Bill Paxton, Bruce Payne, Joe Pesci, Brad Pitt, Iggy Pop, Christopher Reeve, Natasha Richardson, Don Rickles, Mimi Rogers, Tim Roth, Martin Sheen, Brooke Shields, Slash, Ben Stein, John Stamos, Jeffrey Tambor, Richard Thomas, Lea Thompson, Mary Ellen Trainor, Vanity, Steven Weber, Sam Waterston, George Wendt, Adam West, Billy Wirth, Treat Williams, and Rita Wilson, among others.
A list of famous directors includes Michael J. Fox, Tom Hanks, Kyle MacLachlan and Arnold Schwarzenegger. Many well-established film directors also contributed episodes. They include Robert Zemeckis, Richard Donner, Howard Deutch, John Frankenheimer, William Friedkin, Walter Hill, Tom Holland, Tobe Hooper, Mary Lambert, Peter Medak, Russell Mulcahy, Elliot Silverstein, and Freddie Francis