Muusika "Hoia ja keela!"
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

Täitsa hea. Miskipärast ootasin koguaeg, et Beavis & Butthead hakkavad kommenteerima. - 6/10
Au Revoir Simone - Another Likely Story
Au Revoir Simone - Another Likely Story
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ei istu selline kommertslik rnb 3/10.
Wesley Willis - Birdman Kicked My Ass
Natuke sellist imelikku muusikat ka.
Wesley Willis - Birdman Kicked My Ass
Natuke sellist imelikku muusikat ka.
Kuningas?

Lugu ise tundus kohutav, kuigi ega mul otseselt sellise kraami vastu midagi pole. Võib-olla oli asi selles, et selle video helikvaliteet nii närune oli. 3/10
The Fall of Troy - Single

Lugu ise tundus kohutav, kuigi ega mul otseselt sellise kraami vastu midagi pole. Võib-olla oli asi selles, et selle video helikvaliteet nii närune oli. 3/10
The Fall of Troy - Single
- LiveForThis
- Ristiisa

Hää lugu. Kunagi kui ma veel enamasti kitarrimuusikat kuulasin, siis metalcore'i perioodil sai 36'te päris palju kuulatud. Kuid eks ta üsna pehme teema tegelikult ole. Lugu ise saab minult 8/10
Bright Eyes - Silver Bells
Üldiselt mulle juustused jõululaulud isegi meeldivad, aga see versioon ühest meenutas mõnda kooliaktust, kus õpetaja poolkurja pilguga üritab rütmi näidata, kuidas plokkflöödid mängivad veidi mööda ja instrumentaalses osas saadab kõiki aulanurka üles seatud süntesaator, kuhu eelnevalt keegi tausta peale lindistanud on. Ja loomulikult peab esinema igal aktusel üks lastekoor, kuhu kõik helgemad kõrid on sunnitud kokku laulma ning aasta aastasse esitatakse sedasamust laulu. Ja rahvas, noh, neil oli juba tulles igav, mis siis veel rääkida. 5/10
Aga üldiselt mulle sellised jõululaulud siiski meeldivad
Let the meeleolu jätkuda:
Let It Snow
Üldiselt mulle juustused jõululaulud isegi meeldivad, aga see versioon ühest meenutas mõnda kooliaktust, kus õpetaja poolkurja pilguga üritab rütmi näidata, kuidas plokkflöödid mängivad veidi mööda ja instrumentaalses osas saadab kõiki aulanurka üles seatud süntesaator, kuhu eelnevalt keegi tausta peale lindistanud on. Ja loomulikult peab esinema igal aktusel üks lastekoor, kuhu kõik helgemad kõrid on sunnitud kokku laulma ning aasta aastasse esitatakse sedasamust laulu. Ja rahvas, noh, neil oli juba tulles igav, mis siis veel rääkida. 5/10
Aga üldiselt mulle sellised jõululaulud siiski meeldivad
Let the meeleolu jätkuda:
Let It Snow
- LiveForThis
- Ristiisa

Oh the weather outside is frightful.. 10/10
perfektne jõulumeeleolu iga kord. Seeärast ma Die Hard 1 ja 2 pühade ajal vaatangi
Billy Joel - Piano Man
perfektne jõulumeeleolu iga kord. Seeärast ma Die Hard 1 ja 2 pühade ajal vaatangi
Billy Joel - Piano Man
Üllatavalt hea. Meeldejääv meloodia ja refrään kõlab täpselt nagu mingi üliepic sing-along. Võib-olla ongi? Vahva laul igatahes. 7/10
Mimicry & Kene Vernik - Winter In Your Heart (võib öelda, et üks vähestest Eestimaal toodetud lugudest (ei pea silmas siin vanemat kraami, mida saab lahterdada klassikaks, aga ega ma seda ka väga ei austa), mida tõeliselt naudin. Avastasin loo juba kevadel ning aeg-ajalt kuulan siiani)
Mimicry & Kene Vernik - Winter In Your Heart (võib öelda, et üks vähestest Eestimaal toodetud lugudest (ei pea silmas siin vanemat kraami, mida saab lahterdada klassikaks, aga ega ma seda ka väga ei austa), mida tõeliselt naudin. Avastasin loo juba kevadel ning aeg-ajalt kuulan siiani)
- LiveForThis
- Ristiisa

Hääl on hea, aga taust eriti ei meeldi. Siiski hea tase Eesti kohta 6/10
"Die Hard" by Guyz Nite
http://www.youtube.com/watch?v=OTyw6cq86kY

"Die Hard" by Guyz Nite
http://www.youtube.com/watch?v=OTyw6cq86kY
- Ralf
- love <3
Väga tase lugu, mida juba varasemalt korduvalt kuulanud olen. Kiita tasub ka videot, mis väga hästi monteeritud. Oli teine muide ka lisana neljanda "Die Hardi" filmi DVD'l. 8/10
Bob Dylan - Tangled Up in Blue
Bob Dylan - Tangled Up in Blue
Classic. 8/10
Bob Dylan - Must Be Santa
Tema selle aasta jõululugu. Endale muidu suurt muljet ei jätnud.
Bob Dylan - Must Be Santa
Tema selle aasta jõululugu. Endale muidu suurt muljet ei jätnud.