Täitsa võimalik, et ostan hoopis mõned Belle and Sebastiani albumid, kui need seal odava hinnaga saadaval on. Mis DVD'desse puutub, siis olen noolinud ka "Cape Feari" 2-diskilist versiooni, sest see vene variant, mis mul on, ei kõlba küll kusagile. "The Howlingu" ostaks ka ehk.Forza kirjutasCOLON750.- nice. Saad mingi boxi tõmmata sealt vast
Häid jõule!
ModeraatorCOLON Meeskond
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Hea kraam. Hoopis teistsugusem King, aga seetõttu mulle meeldibki ja Tolkieniga võrrelda eriti ei saa, kuigi ta oli kirjanduslikult Kingi suurimaid mõjutajaid.Hülss kirjutasCOLONHäid pühi kõigile!
Haha, sama siin.Spellbound kirjutasCOLONKing Tumeda Torni viies raamat Calla hundid vaatas kingikotist vastu.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 4911
- LiitunudCOLON 28. Juuni 2008, 15:25
- AsukohtCOLON Tallinn
Polegi teile, Filmiveebi perele häid rõõmu-ja filmirohkeid jõule soovinud.
Väga inetu minust, eks? Ma arvan küll.
Soprano näed kaval mees jõudis ette, aga tema on ju meil alati olnud kohusetundlik Filmiveeblane või mis?
Mis siis ikka. Ärge purjus peaga autoga sõitma sattuge, istuge ikka sõprade või pere seltsis kuskil kenas ja soojas pubis või kus iganes ja võtke 2010. aastast viimast.
Hääd jõule ja head uut aastat.....

Väga inetu minust, eks? Ma arvan küll.
Soprano näed kaval mees jõudis ette, aga tema on ju meil alati olnud kohusetundlik Filmiveeblane või mis?
Mis siis ikka. Ärge purjus peaga autoga sõitma sattuge, istuge ikka sõprade või pere seltsis kuskil kenas ja soojas pubis või kus iganes ja võtke 2010. aastast viimast.
Hääd jõule ja head uut aastat.....

Aitäh?LiveForThis kirjutasCOLONSoprano näed kaval mees jõudis ette, aga tema on ju meil alati olnud kohusetundlik Filmiveeblane või mis?
Also, see.