Selline naljakas ja imelik kiiks on ka, et kui kedagi kodus pole vms, siis ma teen mingeid stseene filmidest järgi. Nagu elaks sisse. Olen näiteks Pyramid Head'i (vaata Silent Hill'i) viisil kõndinud, hiigelsuurt nuga vehinud. Ja igast teisi stseene ka, tuleb meelde, kuidas Hulki moel möllasin.
AvP_75 wrote:Selline naljakas ja imelik kiiks on ka, et kui kedagi kodus pole vms, siis ma teen mingeid stseene filmidest järgi. Nagu elaks sisse. Olen näiteks Pyramid Head'i (vaata Silent Hill'i) viisil kõndinud, hiigelsuurt nuga vehinud. Ja igast teisi stseene ka, tuleb meelde, kuidas Hulki moel möllasin.
oh Seda Hulki oleks kl tahtnud näha:D:D Vahel ma olen ka nii teinud...aga selliseid väiksemaid tseene...
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Reinuvader Rebane wrote:mulle ei meeldi kui keegi kõva kriginaga õuna hammustab, matsutab, suitsetab minu kõrval, ja kui ma unes pingviine näen kukun alati voodist maha. muidu nad mulle meeldivad aga minu unenäkku ärgu kooserdagu.
AvP_75 wrote:Selline naljakas ja imelik kiiks on ka, et kui kedagi kodus pole vms, siis ma teen mingeid stseene filmidest järgi. Nagu elaks sisse. Olen näiteks Pyramid Head'i (vaata Silent Hill'i) viisil kõndinud, hiigelsuurt nuga vehinud. Ja igast teisi stseene ka, tuleb meelde, kuidas Hulki moel möllasin.
jh, mudu olen suht kiiksutu.. tglt... ma joonistan ingliskeele tunniajal alatasa miskeid a-la mängukarusi tapatalgudel...
a tglt on mu suke kiiks, et ma vaatan enamusel oma klasisvendadele viltu otsa, et miala nad suurks kasvavad.. ja ülse arvan, et olen kahjuks masendav inimene, kes teised oma teooriatega minema ajab...
Reinuvader Rebane wrote:mulle ei meeldi kui keegi kõva kriginaga õuna hammustab, matsutab, suitsetab minu kõrval, ja kui ma unes pingviine näen kukun alati voodist maha. muidu nad mulle meeldivad aga minu unenäkku ärgu kooserdagu.
see on alates sellest kui 2003 esines (BuB) Folgil ja oli hirmus palav, siis hakkasin nägema pingviine unes. ja need olid väga hirmsad lihasööjad pingviinid.