Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Monty Python and the Holy Grail
Džii, Monty Python on alles hea. Huvitav, et arvasin filmi esimest korda nägevat, aga kunagi koolis oleme seda isegi vaadanud, vähemalt algust, sest Camelot'ide tants ja mõned muud kohad olid meeles.
Väga sümpaatne komöödia. Naljad konkreetsed ning korralikult läbimõeldud, tegelaste suhtes samad märksõnad.

Džii, Monty Python on alles hea. Huvitav, et arvasin filmi esimest korda nägevat, aga kunagi koolis oleme seda isegi vaadanud, vähemalt algust, sest Camelot'ide tants ja mõned muud kohad olid meeles.
Väga sümpaatne komöödia. Naljad konkreetsed ning korralikult läbimõeldud, tegelaste suhtes samad märksõnad.
Heh, sattusin probleemi otsa (enne nagu ei pannud tähelegi) , et kui filmitutvustuset tahan vaadata kas seal on see film mida ma just vaatasin või ei , siis selgus et seal on filmid ära jagatud eestikeelsete pealkirjade järgi, aga mõnel filmil mis ma vaatan polegi ametlikku eestikeelset pealkirjagi , siis ikka annab otsida... tõlkimise küsimus ju.
delete wrote:Heh, sattusin probleemi otsa (enne nagu ei pannud tähelegi) , et kui filmitutvustuset tahan vaadata kas seal on see film mida ma just vaatasin või ei , siis selgus et seal on filmid ära jagatud eestikeelsete pealkirjade järgi, aga mõnel filmil mis ma vaatan polegi ametlikku eestikeelset pealkirjagi , siis ikka annab otsida... tõlkimise küsimus ju.
Pealehel olev otsingumootor peaks kiiiresti ka originaalpealkirja järgi filmi välja otsima.
- Spellbound
- Ristiisa

Invictus 8/10
Morgan Freeman ja Matt Damon pluss Eastwood`i lavastajatöö tagavad igati tugeva filmi, kuid mitte Clint`i parima.
Morgan Freeman ja Matt Damon pluss Eastwood`i lavastajatöö tagavad igati tugeva filmi, kuid mitte Clint`i parima.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
The Damned United
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
Planet Hulk - pettumus.. : ( - 4/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker