Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderator: Meeskond

IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

Kas sellest enam kasu on, aga kui kohe kuivatada igasuguste föönide ja pehmepaberitega, siis hea õnne korral peaks telefon jälle korda saama. Mul juhtus midagi samalaadset, et mobiil ulpis mõni sekund vees, aga kui kohe kõikvõimalikul viisil mobiil lahti võtta ja kuivada paar päeva lasta, siis äkki on elulootust.
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Sõber käis suurema grupiga kuskil matkal ja ühel hetkel keerasid nad terve silla külitsi, kõik kukkusid vette. Peale mobiilide põhjalikku kuivatamist hakkasid igas vanuses Nokia'd korralikult tööle, ülejäänud tootjate mobiilidega sai aga lutsu visata.
Ning jah, IlseV jutt on ka täisti pädev, kuigi... olen näinud mobiile, mis töötavad ka varem kui paari päevase kuivamise järel. Oleneb kuivatamise tingimustest. Päikese käes juppe keerutades peaks vesi suht kiiresti aurustuma.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Mul pani sõber jaaniööl kanuuga külili ja mobiil sai märjaks. Kohe võttis aku ära ja pani kuivama nind nüüd töötab paremini kui varem. Vist oli nokia.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Tundub, et nokia on päris "veekindel". Endal on ka just nokia, aga kahjuks ei olnud mul kuivatamise võimalust, kaks tundi läks aega, ennem kui koju sain. Kahe tunni jooksul puhkusin igasse auku ja imesin ka igast august mobiilis :)), ja kodus panin kohe
sooja-puhuri ette, siiamaani seisab seal. Nüüd on u 3,5 tundi möödas ja ikka ei lähe tööle. :? On veel elulootust??
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

Post by IlseV »

Arvatavasti on vesi sügavale imbunud ja tahab veel kuivamist. Äkki ootad homse hommikuni.

Aga seoses telefonidega, siis tundub jah, et Nokiaid võib kõige kindlamalt märjaks teha, teistega vist nii suurt lootust veel telefoniga rääkida enam pole. Sõbranna armastab kangesti oma Samsunge ja SonyEriccsone pesumasinas pesta või ämbritesse kukutada ja telefone vahetab tihti.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Vanakurat võttis eluvaimu sisse. Ainult kuivama peab veel, pool ekraani on seest märgveel. Pool ekraani on tumehall, teine pool on värviline. :irw: Seegi vähemalt kergendus, ei pea uut mobiili ostma...

IlseV: Rikas sõbranna sul siis. Järgmine kord, kui lutsu hakkab viskama, siis võib mind ka kutsuda. ;-)
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Ma ei soovitaks sul teda üldse enne tööle panna kui ta täielikult ära pole kuivanud, võid veel veega või niiskusega mõned kontaktid persse keerata. Las ta seisab sul mõne soojas kohas (mitte kuumas) mõned päevad, küll ta tööle ka hakkab.
seeru1980
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by seeru1980 »

No igatahes minuga kohta käib see ütlus: " Mõned ei oska ka puhkuse ajal puhata". Vajan tööd, et "elus" püsida :D 8)
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Post by lostinthemist »

seeru1980 wrote:No igatahes minuga kohta käib see ütlus: " Mõned ei oska ka puhkuse ajal puhata". Vajan tööd, et "elus" püsida :D 8)

Nagu Robert McPart? 8)
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

kbong wrote:Ma ei soovitaks sul teda üldse enne tööle panna kui ta täielikult ära pole kuivanud, võid veel veega või niiskusega mõned kontaktid persse keerata. Las ta seisab sul mõne soojas kohas (mitte kuumas) mõned päevad, küll ta tööle ka hakkab.

Su jutt on tõsi, täna hommikul ka just proovisin tööle panna, pool ekraani ikka märg ja keskmine nupp ei tööta, mispärast ei saa ma pin koodi sisse panna. Ja nagunii on ka kaameral ja pleieril midagi viga. :? Ma ei julgegi sedaenam tööle panna, iga kord leian uusi vigu...
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Post by Defexer »

Kui keegi teab sellist isikut, siis saata PM.
Nimi: Timo Nirk
Elukoht: Kas Valga või Pärnu (kuskile Paikus ja Sindi poole).
Kool: Peaks käima Raeküla gümnaasiumis.
Vanus: 16 , 1992 või 1993.
Rate: http://www.rate.ee/users/---Tim--- (kahjuks see blockitud, seega infi sealt ei saa).
MSN: Timo_144@hotmail.com
Klubi: Peaks mängima jalgpalli klubis nimega Pärnu Vaprus.

Kuna natuke googeldada, siis ta on igaltpoolt varastanud, nii mokatubaka kaudu, jalgpalli pilet mängule Brasiilia vs Eesti.
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

defexer wrote:Kui keegi teab sellist isikut, siis saata PM.
Nimi: Timo Nirk
Elukoht: Kas Valga või Pärnu (kuskile Paikus ja Sindi poole).
Kool: Peaks käima Raeküla gümnaasiumis.
Vanus: 16 , 1992 või 1993.
Rate: http://www.rate.ee/users/---Tim--- (kahjuks see blockitud, seega infi sealt ei saa).
MSN: Timo_144@hotmail.com
Klubi: Peaks mängima jalgpalli klubis nimega Pärnu Vaprus.

Kuna natuke googeldada, siis ta on igaltpoolt varastanud, nii mokatubaka kaudu, jalgpalli pilet mängule Brasiilia vs Eesti.

Pettis sinult raha välja orsmth?
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Soprano »

Kristiine keskuses oli veider moment. "Kalevi" näidiste pakkuja poetas ootamatult kaks pakki Draakoni komme kätte. Olin alguses nii segaduses, sest ei pannud tähele et üldse midagi jagatakse, ja pillasin ühe paki maha. Lõpp hea kõik hea, sest nüüd on KAKS pakki komme! ja infoleht
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

Post by Defexer »

Level wrote:Pettis sinult raha välja orsmth?

Petab paljudelt ja kaasaarvatud tuttavalt.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Lol, kui ta Vapruses mängib, siis on asi lihtsamast lihtsam ju. Vii avaldus sisse politseisse, ütle nimi ja kust kätte saada.
ImageImageImage
Post Reply