Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
null wrote:Inglourious Basterds. väga hea. Tarantino filmidest parim. praegu võiks öelda, et sel aastal vaadatud filmide top kahes jagab eismest ja teistkohta.
Kui palju ja milliseid Tarantino filme sa üldse näinud oled? Ei küsi üldse paha pärast, lihtsalt üldiselt peetakse (või vähemalt kriitikud peavad) ju "Inglourious Basterds'it" Tarantino kohta just suhteliselt nõrgaks. Samas mulle endale on see ka nendest Tarantino filmidest, mida näinud olen, kõige rohkem meeldinud. High five!
JazZ- wrote:null wrote:Inglourious Basterds. väga hea. Tarantino filmidest parim. praegu võiks öelda, et sel aastal vaadatud filmide top kahes jagab eismest ja teistkohta.
Kui palju ja milliseid Tarantino filme sa üldse näinud oled? Ei küsi üldse paha pärast, lihtsalt üldiselt peetakse (või vähemalt kriitikud peavad) ju "Inglourious Basterds'it" Tarantino kohta just suhteliselt nõrgaks. Samas mulle endale on see ka nendest Tarantino filmidest, mida näinud olen, kõige rohkem meeldinud. High five!
peale sünnipäeva peo olen vist kõiki näinud. ma ei ole ka mingi filmikriitik ja üldiselt ei huvita ka mida nad räägivad või arvavad(va mõned erandid).
mõtlesin ta filmidest mingi järjestus koostada enda maitse järgi, aga suht raskeks läks. päris palju häid filme ikka.
so what
Melodiya dlya sharmanki - 9/10
Väga eepiline seiklus. Seda sõna otseses mõttes, sest ühte päeva kujutati kahe ja poole tunni jooksul, ei juhtu eriti tihti sellist asja filmis, et päev ei lõppe. Kuigi film venis osades kohtades kohutavalt, siis olid jällegi järgmised või ülejärgmised stseenid väga ilusad ja hingeminevad. Kaks last, peategelased, tegid oma debüütrolli küll veidi ebausutavalt ja puiselt, kuid elasin neile sellegipoolest kaasa.
EDIT: Arvustus kah: 9/10
Lourdes - 3/10
Kohutav pettumus. Igav, igav, igav. Ootasin kannatamatult selle lõppemist alates hetkest, kui see algas.[/url]
Väga eepiline seiklus. Seda sõna otseses mõttes, sest ühte päeva kujutati kahe ja poole tunni jooksul, ei juhtu eriti tihti sellist asja filmis, et päev ei lõppe. Kuigi film venis osades kohtades kohutavalt, siis olid jällegi järgmised või ülejärgmised stseenid väga ilusad ja hingeminevad. Kaks last, peategelased, tegid oma debüütrolli küll veidi ebausutavalt ja puiselt, kuid elasin neile sellegipoolest kaasa.
EDIT: Arvustus kah: 9/10
Lourdes - 3/10
Kohutav pettumus. Igav, igav, igav. Ootasin kannatamatult selle lõppemist alates hetkest, kui see algas.[/url]
Last edited by Forzelius on 27. November 2009, 18:04, edited 2 times in total.

- Spellbound
- Ristiisa

Carriers 7/10
Inimlik ilma suuremate stereotüüpideta õudusdraama, kus õudusel on väga vähe kaalu. Pigem draamal. Tegelased on need, mis filmi üleval hoiavad. Lihtsate vahenditega on loodud tõetruu keskkond, mis vastaks üleilmsele surmavale gripipandeemiale. Miskipärast liikusid mõtted kogu aeg seagripi poole..
Inimlik ilma suuremate stereotüüpideta õudusdraama, kus õudusel on väga vähe kaalu. Pigem draamal. Tegelased on need, mis filmi üleval hoiavad. Lihtsate vahenditega on loodud tõetruu keskkond, mis vastaks üleilmsele surmavale gripipandeemiale. Miskipärast liikusid mõtted kogu aeg seagripi poole..
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
CM-Girl wrote:Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)9,5/10
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006) 9/10
Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)10/10
Transporter(2002) 10/10
Transporter 2 (2005) 10/10
Ma säästan sind tulevastest postitustest. CM-Girl - kõik filmid 9-10.
Endal Stone Of Destiny, Šoti versioon Nation's Pride'ist, ilma kõmmutamiseta.
- Spellbound
- Ristiisa

Castaway on the moon 9/10
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1