Kui aus olla siis mina sain täiskasvanute gümnaasiumis geo riigieksami tulemuseks 70 punkti(hindepalli), mis pole tegelikkult üldsegi mitte paha minusuguse venna kohta, kes ei ole just "karbi kõige teravam pliiats".
Kurat mul ei näita enam filmiveebis, kui uusi postitusi tehakse. Muidu oli probleem sellega, et ei logi ise sisse - sain tööle, aga nüüd kurat otsi ise kuupäeva ja kellaaja järgi, mida lugeda. Närvi ajab juba vaikselt.
Luc wrote:Kurat mul ei näita enam filmiveebis, kui uusi postitusi tehakse. Muidu oli probleem sellega, et ei logi ise sisse - sain tööle, aga nüüd kurat otsi ise kuupäeva ja kellaaja järgi, mida lugeda. Närvi ajab juba vaikselt.
Kustuta enda brauseris kõik filmiveeb.ee-ga seotud cookied.
Firefox 3 puhul: Tools -> Options -> Privacy -> Show Cookies -> otsingusse filmiveeb.ee -> valid kõik sobivad cookie-d ja vajutad 'remove cookies' nuppu.
Luc wrote:Kurat mul ei näita enam filmiveebis, kui uusi postitusi tehakse. Muidu oli probleem sellega, et ei logi ise sisse - sain tööle, aga nüüd kurat otsi ise kuupäeva ja kellaaja järgi, mida lugeda. Närvi ajab juba vaikselt.
Kustuta enda brauseris kõik filmiveeb.ee-ga seotud cookied.
Firefox 3 puhul: Tools -> Options -> Privacy -> Show Cookies -> otsingusse filmiveeb.ee -> valid kõik sobivad cookie-d ja vajutad 'remove cookies' nuppu.