Pimeduse rüütel
Moderator: Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

Ma nägin seda Tartu Selveris 204 krooniga müügil, kuigi ma seda veel esialgu ei osta. Lisad pidid parajalt käkid olema. Mitte ühtegi intervjuud näitlejatega, eesotsas Heath Ledger'iga jne. Nagunii paari aasta pärast tuleb niikuinii parem SE välja, täpselt nagu oli Blade Runner'i eriväljaandega, mis just hiljuti tuli poodidesse.
- lostinthemist
- Ristiisa

- Ralf
- love <3
"The Dark Knight" on ja jääb minu silmis selle aasta ülehaibitumaks filmiks ning mul on selle filmi praise'imine juba korralikult kopa ette visanud. Käisin esilinastusel, enamjaolt nautisin, Heath oli fantastiline, aga tegu ei ole selle sajandi Ristiisaga! Lihtsalt üks väga korralik koomiksifilm!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
lulzzz wrote:hau wrote:Holy shit! You're a TDK-virgin. Mis sa elasid viimased pool aastat kivi all või?
Mitte päris. Lihtsalt ei viitsinud kuhugi suurde linna kinno roomata ja oma pisikese linna pisikeses kinos magasin maha selle, kui see film oli. Ja no, mina ei tea millal need dvdripid internetti lekkisid, aga ma mingi 3 nädalat tagasi tõmbasin ära ja nüüd mõtlesin, et peaks ära vaatama vist.
Jutu jätkuks, et mu ema on TDK näinud... Samas isa mitte ja tädid-onud pole vist kuulnudki. TDK-süütuid on veel lugematul hulgal.
btw teab keegi öelda palju see Eestis vaatajaid kogus?
eerik wrote:31. oktoobri seisuga oli 36 393 vaatajajat.
Ses suhtes huvitav, et nt. Madagaskar 2 on ainult kolme nädalaga kogunud 30 767.
http://www.forumcinemas.ee/top/
TDK on tavalistele kinokülastajatele film nagu iga teinegi...
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

Arvake ära, kes lõpuks TDK ära vaatas.
Selles mõttes, et hea film, kahju aint, et Jokker kaotas või nii. Heath Ledger on tõesti Oscari vääriline, Christian Bale aga oli minu silmis suht halb.
Muidu sisukas film, lõpuks said mõnes filmis need jamad head tegelased ka surma, mis lisas ainult vürtsi juurde ja tegi filmi huvitavaks.
Annan Andeks Bale'ile ja panin hindeks 7/10
Kahjuks, nagu kuulsin, pidi The Batman Begins üldse mitte võrreldav olema selle teosega ja suht igav ka veel. Igaljuhul kunagi ehk vaatan selle ka üle.
Ootaks juba Riddleriga järgmist filmi või miskit.
Selles mõttes, et hea film, kahju aint, et Jokker kaotas või nii. Heath Ledger on tõesti Oscari vääriline, Christian Bale aga oli minu silmis suht halb.
Muidu sisukas film, lõpuks said mõnes filmis need jamad head tegelased ka surma, mis lisas ainult vürtsi juurde ja tegi filmi huvitavaks.
Annan Andeks Bale'ile ja panin hindeks 7/10
Kahjuks, nagu kuulsin, pidi The Batman Begins üldse mitte võrreldav olema selle teosega ja suht igav ka veel. Igaljuhul kunagi ehk vaatan selle ka üle.
Ootaks juba Riddleriga järgmist filmi või miskit.
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

sulepeast võiks midagi analoogset tulla, rohkem mul vaja poleCochrane wrote:Üsna tõenäoline, et sellisele filmile tehakse järg. Praeguse seisuga on IMDb-s Untitled Batman Project kirjas aasta 2011 all. Aga kolmas ilmselt edukam ei ole, sest selle filmi edu on juba väga raske ületada.
näiteks 2face saab põgenema, kus iganes teda kinni hoitakse ja hakkab tema pätiroll mis võib vägagi huvitavalt lõppeda
RockabillySarin
60000
60000