Pean saama Eurovisioonile muidu suren 2010 on järgmine teema, mida nüüd kõik quotevad ja mõned neist olid tõesti kenakest kanti. Laupäevahommikul vähemalt kuulsin pealt kampa põhikoolikaid, kes "Are you ready" põhimõtet teisele kambale põhikoolikatele seletasid.
Aga ise vajusin ära umbes sel hetkel, kui teine hääletusvoor käima läks, võitja üle ei kurda.
Ausõna, ma hakkasin nutma kui bädäss-Avandi põlvili laskus ja mulle oma murtud südamest ning valust laulis. Mul on temast nii kahju, aga tegelikult mulle meeldivad nad kõik!
LOVELY BOYS PEAB JÄÄMA KOKKU- LEPPIGE ÄRA!! PALUUUUUUUUUUN!
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"
Mm, ma arvan, et ma teen pikema kokkuvõtte. Show ise oli suht mage, saatejuhtide huumor oli näotu, puudus šarm. Hetki nagu oli, aga see Ott Sepa jaapanihuumor oli küll väga latialune minek.
Lugudest niipalju, et...see võidulugu on suht jama, ise hoidsin pöialt sellistele artistidele, nagu MID, Orelipoiss ja Outloudz (kelle kaotus teises voorus paneb mind vaat et vihkama fakti, et varateismelistel mobiiltelefone lubatakse omada). Üldiselt oli normaalseid lugusid ka, aga noh...edu võitjale just ei ennustaks.
Ütleme nii, et enda playlisti täidan ma igatahes poolte kaotajate lugudega. Ning Chalice'i põhjus anda Orelipoisile täispunktid oli geniaalne.
Pöialt hoidsin Orelipoisile, MID-ile ja Ithaka Mariale. Kui üks neist oleks võitnud, oleksin rahule jäänud. Kui superfinalistid selgusid, oli ükskõik, kas saab Outloudz või Getter. Getteri lugu on tavaline mage poplugu, Outloudzi lugu jääb liiga uimaseks. Ja Ott Sepast oleks oodanud kõvasti enamat. Jama saade nagu tavaliselt.
ruut wrote:Lugudest niipalju, et...see võidulugu on suht jama, ise hoidsin pöialt sellistele artistidele, nagu MID, Orelipoiss ja Outloudz (kelle kaotus teises voorus paneb mind vaat et vihkama fakti, et varateismelistel mobiiltelefone lubatakse omada). .
ise fännasin ka orelipoissi kõige rohkem, aga outloudz poleks küll pidanud saama. see gayass laul ei teeks eurovisioonil midagi ära, getteril on vähemalt võimalus midagi saavutada seal.