Sinu desktop
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Mul viirusetõrjet ei ole ja viiruseid veel vähem. 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Iga paari kuu tagant kontrollin NOD32'ga, Spybotiga, Ad-aware'iga üle ja lasen CCleaneri ja RegCleaneriga üle. Ei viitsi neid programme lihtsalt koguaeg arvutis hoida ja kui kontrollpäev tuleb, siis lasen peale. 
Pealegi ma ei tõmba massiivselt ja külastan ainult kindlaid lehti.
Pealegi ma ei tõmba massiivselt ja külastan ainult kindlaid lehti.
Last edited by Ralf on 08. September 2007, 13:41, edited 1 time in total.
albski wrote:kigents wrote:avg on jh![]()
aga mina soovitaks nod 32 või siis zone alarmi
zone alarm??? see asi keeras arvuti nii perse et arvutis oleva info kätte saamine läks maksma mingi 1200.- Mul endal on F-secure 2007 ja olen rahul.
Zone Alarm on umbes sama mis AVG. Ei soovita igastahes. F-Securega on see jama, et ta võib lambist lihtsalt end kinni panna ja viiruseid enam ei kontrolli. Kunagi kasutasin seda, nüüd kasutan NOD32 ja Avirat. Kaspersky uuemaid versioone julgen ka soovitada.

Pixie wrote:Ma sain uue arvutiga Kaspersky kaasa. Aasta otsa tasuta.
Peale seda mõtlen kasutada Elion'i oma. Kas keegi sellest teab midagi?
Elioni selle prooviversiooni tõmbasin kunagi, aga mingi jama oli, et eriti keeruline oli selle installimisega ja aktiveerimisega. Pärast oli suhteliselt keeruline maha lasta ja F-Secure on ikkagi arvutis, kuigi ma olen seda mitmeid kordi maha lasknud.

- uussaabas0
- Raevunud härg

- Ralf
- love <3
Transformeeeeers
Jälle minu oma :

Ärge kõrri karake, et ma Transformersi concept arti taustana kasutan, need on alati äärmiselt ajutised, kuna wallpaperite kaust on hiiglasuur ja häid on nii palju, et tuleb muudkui ümber vahetada.

Ärge kõrri karake, et ma Transformersi concept arti taustana kasutan, need on alati äärmiselt ajutised, kuna wallpaperite kaust on hiiglasuur ja häid on nii palju, et tuleb muudkui ümber vahetada.