Filmid/sarjad, kus on mainitud Eestit
Moderator: Meeskond
Ma ei tea, Eesti on ikka meeletult populaarseks järsku läinud.
True Bloodi kolmanda hooaja esimeses osas mainiti ka Eestit. Paljas ja keldrisse kinniseotud uus klubitantsja Yvetta, keda klubiomanik parjasjagu pani, kui teda segati. Ja siis ta tutvustas teda. "Sookie, meet my new dancer Yvetta, from Estonia". Ja kusjuures IMdB järgi on teda lausa viies osas näha.
Ja muidugi räägib ta vene keeles.
True Bloodi kolmanda hooaja esimeses osas mainiti ka Eestit. Paljas ja keldrisse kinniseotud uus klubitantsja Yvetta, keda klubiomanik parjasjagu pani, kui teda segati. Ja siis ta tutvustas teda. "Sookie, meet my new dancer Yvetta, from Estonia". Ja kusjuures IMdB järgi on teda lausa viies osas näha.
Ja muidugi räägib ta vene keeles.
- Ralf
- love <3
Meenus, et Eestit mainitakse ka David Cronenbergi filmis "The Brood".
"We're spending our time checking out an Estonian musician."
"We're spending our time checking out an Estonian musician."
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
IMDb advanced search "Most Popular Estonian-Language Feature Films With Country of Origin United States" annab muide 4 vastet, nende hulgas lisaks "Tallinn pimeduses"-le ja vanale heale "Orphan"-ile ka Jim Carrey komöödia "Yes Man" ning Wayansi vendade liliputikomöödia "Little Man". "Yes Man" on minu jaoks jätkuvalt müsteerium, kuna seal ma eesti keelt ei kuulnud, kuid mind intrigeerib "Little Man"... ei tea, kus seal estonskit kuulda saab. Motiveerib vaatama? 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Novaya Zemlya´s öeldakse ühe vangi kohta "eesti pederast".
Just vaatan seda osa.Kuulsin siis alguses ikka õieti kui üks venelane ütles "kiisu" kolm korda. ("It's used in small villageas in south,near Latvia").Lahe kui Eestit kuskil mainitakse.
Vähemalt selles sarjas tehakse eestlasel ja venelasel vahet.
EDIT:Teises osas ,VIST,mainiti eestlast("estonian"),ei ole päris kindel.Alguses,õed vestlevad omavahel.
Eesti Stargate Atlantises ?
Ma ei ole üldsegi kindel aga Stargate Atlantis ühes neljanda hooaja osas (see osa kus Teal'c Atlantisele läks) kus peale Rononi ja Teal'ci kaklust hoiab Sheppard enda käes mitut eesti 100 kroonilist