Stauffenberg'i kaasa. Houten meeldib mulle muidu ka, aga too konkreetne, minu arvates mitte liiga temalik, portree on lihtsalt liiga hea. Nii mõnusalt ükskkõikne ja üleolev ilme.
Mul on mingi asi silmadega ja see konkreetne pilk lükkab kuklakarvad püsti, kõige paremas mõttes.
Rain93 wrote:SileemR on vist hoogu läinud oma filmide vaatamisega Ei tea kas ta vaatab ka neid, või lihtsalt tahab spämmida
See SileemR on ligi kaks lehekülge filme kommenteerinud Väga naljakas on seda vaadata, kui iga filmi järel on ainult üks lause ka. Aga miks sellised hinded? Mingisugused 8,87 ja 9,2
Last edited by LiveForThis on 25. May 2009, 11:52, edited 1 time in total.
Ei tea kas on mõtet nii primitiivse sisuga postitusi teha? Paratamatult jätab postitajast lausa idiooti mulje. Vähemalt mulle küll... Aga noh, üks rohkem või vähem, mis seal siis ikka.
Ma siis ka: Täna oli inglise teaduskeel (2AP). Homme on jahutus ja külmatehnika (3+1AP). Ülehomme konditsioneerimine (5AP). Kui selle kõik tehtud saan ja jõuan veel 10+1 joonistamise kodutööd ära teha ning saan tolles aines nädala lõpuks arvestuse kätte... well, siis ma olen endaga esmalt väga rahul. Peale poolt tundi säramist deklareerin, ja loodetavasti teen ka, lõputöö ära.