Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Ashes to Ashes Season 3 - 8/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Päevik | 2021

- Spellbound
- Ristiisa

Avatar: The Last Airbender 03x08-13
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
"Eli Stone"
"Red Cap"
Osade nimetused ei tule meelde, s*** pea mis teha.
"Red Cap"
Osade nimetused ei tule meelde, s*** pea mis teha.
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Täitsa juhuslikult sain täna kanaleid klõpsutades teada, et ETV on "Merlin'it" näitama hakanud. (Nime all "Merlini seiklused". (...)) Igal juhul yee-ya mulle, sest telekast tundub korduste vaatamine umbes kümme korda põnevam kui arvutist. (Sama moodi vaatasin eile terve päeva (või noh, mingi kaks tundi) Fox Life'i pealt "Cougar Town'i" korduseid.) Igal juhul vaadake nüüd kõik kindlasti igal laupäeval "Merlin'it". (Hüpoteetiline kinopilet neile, kes seda ka päriselt teevad.)
Community 1x13-1x16
Nägin tervelt kahte Level'i avatari. What up.
Community 1x13-1x16
Nägin tervelt kahte Level'i avatari. What up.
- LiveForThis
- Ristiisa

LiveForThis wrote:Merlin S01;E01
Ei saaks öelda, et meeldis. Hakkas vastu oma lapseliku naiivsusega vms. Aga eks ikka vaatan edasi, äkki areneb veel.
Minu poolt credit juba lihtsalt vaatamise pärast.
Ausalt öeldes jätkub see põhimõtteliselt sama naiivselt (ja väga etteaimatavalt) ning paljudele ilmselt ei hakkagi kunagi istuma. Aga mulle see ikkagi meeldib. Arthurit tsiteerides: "There's something about "Merlin"... I can't quite put my finger on it."
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond