Survivor: Cook Islands | Season 13 Raising Hope | Season 4 ✝ Bates Motel | Season 2 New Girl | Season 3 The Mindy Project | Season 2 Rick and Morty | Season 1 Two and a Half Men | Season 11 Revenge | Season 3 The Blacklist | Season 1 Futurama | Season 6 Survivor: Fiji | Season 14 Arrow | Season 2 Suburgatory | Season 3 ✝ The Big Bang Theory | Season 7 Legit | Season 2 ✝ - you will be missed. The Good Wife | Season 5 Mike & Molly | Season 4 Supernatural | Season 9 Survivor: China | Season 15 The Americans | Season 2 Archer | Season 1 Archer | Season 2 Archer | Season 3
See aeg, kus tahaks midagi vaadata, aga ei tea mida vaadata ja siis satud mõne hea animatsiooni otsa, mida on mõnus jutiga lasta. \o/
Päevik | 2021 "What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Olen happy camper, sest 31. mai seisuga olen vaadanud täpselt sama palju episoode (358), kui eelmisel aastal samal ajal. Säilib veel lootus ületada 900 piir aasta lõpuks. Suvel on vaja ainult kõvasti maratoonida.
Silicon Valley | Season 1 Archer | Season 4 Survivor: Micronesia - Fans vs. Favorites | Season 16 Veep | Season 3 Orange Is the New Black | Season 2 Archer | Season 5 Game of Thrones | Season 4 Louie | Season 4 Survivor: Gabon - Earth's Last Eden | Season 17 Fargo | Season 1 (?) Survivor: Tocantins - The Brazilian Highlands | Season 18 Hannibal | Season 1 Californication | Season 7
Miinused: Suits on nii alla käinud, et saatsin ta määramata ajaks hiatusele.. 4x03 vaatamine oli täielik piin. Plussid: Star Trek TOS'i sai aga lõpuks hoo sisse, kuigi alustasin seebiga juba eelmine aasta.
ulme
Päevik | 2021 "What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ei ole enam üldse happy camper, sest 3 kuud hiljem olen eelmise aastaga võrreldes maas 60. episoodiga. Arusaamatu, kuidas eelmisel suvel oli nii palju aega maratoonida. Annan parem kohe alla, sest peaksin edaspidi vaatama vähemalt 104 episoodi kuus, et üldse samale pulgale jõuda.
Hea meel, et kuskil ametlikult seda rekordi purustamise lubadust ei andnud.
Märkasin eelmise hooaja lõpus, et igapäevased seriaalid hakkavad üle pea kasvama ja võtsin u pooled sarjad oma CAT'i kavast maha. Vaatan neid edasi siis kui tuju tuleb vms. CAT näitab praegu, et lemmikute all on 45 seepi. Ehk nüüd saab Star Trekid ära vaadata ja rohkem filmidele keskenduda.
2016. aastal vaatasin 908 episoodi. Esimest korda seriaalipäeviku ajaloos ei tulnud isegi 1000 episoodi täis. Aga muidu olen rahul, sest sama aeg jagunes filmide ja koomiksite vahel. Mitmed telesarjad lõppesid tänavu ja ka 2017 peaks jälgitavate seriaalide arv tasapisi langema.
CATis on ainult 31 seriaali alles, mida aktiivselt jälgin! Lõppenud sarjad jätan tavaliselt trakt'i jaoks.