Videokogu
Moderator: Meeskond
Re: Videokogu
Lubasin endale, et enam füüsilisel kujul filme ei osta.. aga kirbukalt 1€ eest heas korras DVD, kui blu-ray'd ka pole välja antud.. Ei saanud lihtsalt ostmata jätta.

Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kas turvakaamera filmid lähevad ka arvesse ja videolindid 
Kuri keel on teravam kui nuga.
Varga vastu pandi vanasti luuavars ukse taha, röövlile pandi luuavarrega vastu pead!
Avengers assemble!
Varga vastu pandi vanasti luuavars ukse taha, röövlile pandi luuavarrega vastu pead!
Avengers assemble!
Ja kas avi failid arvutis lähevad ka arvesse 
JazZ- wrote:Üldjuhul kipub olema nii, et if I like it then I put a ring on it ehk tihtipeale saab sooritatud filmi-seriaali oste, mida paljud inimesed rahapaigutuslikult ilmselt äärmiselt ebaratsionaalseks peaks, aga lemmikfilmide-seriaalide omamine materiaalsel kujul tekitab kuidagi mõnusa tunde. Ikka on tore, kui vähemalt riiulil mõni sõber on!
Aamen sellele mõtteviisile.
Minu unistus on, et selleks hetkeks, kui ma oma isikliku korteri, suure teleka ja Blu-ray mängija saan, pole mul iial vaja ühtegi uut filmi vaadata, vaid kõik tarvilik on riiulilt Blu-ray formaadis kättesaadav. Seetõttu olen kutsunud oma videokoguga liituma järgmised sõbrad:
Spoiler :
Spoiler :
"No Way Home" DVD kiles ja "Black Swan'i" Blu-ray+DVD plaadid Paavli e-kaltsukast kokku 3 euroga!
Päevik | 2021