Filmipläma!
Moderator: Meeskond
Oh raks, Fincheri loomingu tsüklilise kvaliteedi üle olen ise ka kunagi muianud. TGWTDT trailer oli aga nii kõvv, et unustasin selle sootuks. Kuigi, asja üle järgi mõeldes meenub, et enne Buttoni nägemist lootsin, et just selle filmiga lõhub Fincher tolle kummalise seaduspära. Buttoni esimene trailer oli ka lemmik, vastaval aastal.
Olen vist kõige rohkem eerikuga sama meelt... Jätaks ehk viimased kolm filmi võrdlusest välja, sest võibolla on liiga vähe aega möödas, et täpselt hinnata, millised neist mälus kestma jäävad (tho, ma olen jätkuvalt eerikuga sama meelt). Ülejäänud filmide puhul kehtib see tsüklilisus aga selgelt. Kuigi The Game ja Panic Room on täiesti tõhusad põnevikud ja võrreldes sellega, mida muidu vaatamiseks pakutakse, hea ajaviide, siis Se7en ja Fight Club on ikkagi klassi jagu kõrgemal.
Siiski, ma ei taju täpselt, et mis oht siis selles peitub, et The Girl with the Dragon Tattoo on remake.
Olen vist kõige rohkem eerikuga sama meelt... Jätaks ehk viimased kolm filmi võrdlusest välja, sest võibolla on liiga vähe aega möödas, et täpselt hinnata, millised neist mälus kestma jäävad (tho, ma olen jätkuvalt eerikuga sama meelt). Ülejäänud filmide puhul kehtib see tsüklilisus aga selgelt. Kuigi The Game ja Panic Room on täiesti tõhusad põnevikud ja võrreldes sellega, mida muidu vaatamiseks pakutakse, hea ajaviide, siis Se7en ja Fight Club on ikkagi klassi jagu kõrgemal.
Siiski, ma ei taju täpselt, et mis oht siis selles peitub, et The Girl with the Dragon Tattoo on remake.
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

PJ: "I’ll show you an exclusive photo of the White Council planning the attack on Dol Guldur! Even if you don’t want to be hit with spoilers, you should still take a look. For the first image of Gandalf, Elrond and Galadriel brandishing an array of fearsome Elvish weapons."
Awesome

Spoiler :
Awesome
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
- LiveForThis
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

http://movies.yahoo.com/movie/1810204226/video/25421173/
Teine trailer Rise of the Planet of the Apes`ile.
Tahaks loota, et see võiks olla midagi erilist, aga eriti ei julge.
LiveForThis wrote:
Loodaks, et nad seda ära ei soperda, sest filmil on palju potensiaali...Ei tahaks, et tegemist oleks järjekordse filmiga, mille treileris kõik head kohad ära näidatakse...
- DaydreamDiamond
- Ristiisa

Zinera wrote:LiveForThis wrote:
Loodaks, et nad seda ära ei soperda, sest filmil on palju potensiaali...Ei tahaks, et tegemist oleks järjekordse filmiga, mille treileris kõik head kohad ära näidatakse...
Muidu nagu ei eruta eriti aga Weta töö tundub küll suht paljulubav olevat.
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.