Unenäod
Moderator: Meeskond
Re: Unenäod
Üpris huvitav on pigem see, et öösel näen unenägu, silmad lahti tehes mõtlen sellest natuke ja kui voodist välja tulen ja paar tegemist teen siis täiesti meelest läinud kuid kohtade või nimede järgi meenub taas. Näiteks oli nii, et Pärnulinnas oli mingi ürituse moodi mäss, kus ainult ühtepool teed sai käia kuna teiselpool olid mässulised terariistadega. Ise olin ühereisibussijuures kus oli rahvast ning reisijuhiks oli naine, kellega ma seal semmisin ning öösel mingiaeg läksin enda bussiga koju ja bussipeatus oli rüüstatud, mahajäänud käekotid. Niipalju kui ma sealt asju sain võtsin kaasa ja läksin kodupoole kuid teepeal tulid vastu mässulised kes mind märkasid ja kelleeest ma end ära peitsin ja end of story, kuna äratuskell helises. Kuid kõik see unenägu meenus mulle nii, et selle bussipeatuse vastas on üks puhvet ja kui ma sealt tulin ning autosse istusin ja otse ees paistis see samune puhvet, siis meenus kõik stoori.
Teine unenägu oli selline, et üks mu parimatest sõpradest, kes pole vist elus põhimõtteliselt kordagi kaklenud kakles linnas mingi tüübiga ja ta oskused olid sellised, nagu oleks ta väga kursis mis löök ja kuidas kaitsta. Siis viisime teise sõbraga ta koju ning rääkisin veel ühele sõbrale ja rohkem väga ei meenugi, kuid see unenägu tuli samuti samal päeval meelde kui ma juhuslikult tööl olin ja kella poole üheteist ajal helistas see samune sõber, kes kakles ning laksult kui tema nime nägin meenus terve unenägu.
Teine unenägu oli selline, et üks mu parimatest sõpradest, kes pole vist elus põhimõtteliselt kordagi kaklenud kakles linnas mingi tüübiga ja ta oskused olid sellised, nagu oleks ta väga kursis mis löök ja kuidas kaitsta. Siis viisime teise sõbraga ta koju ning rääkisin veel ühele sõbrale ja rohkem väga ei meenugi, kuid see unenägu tuli samuti samal päeval meelde kui ma juhuslikult tööl olin ja kella poole üheteist ajal helistas see samune sõber, kes kakles ning laksult kui tema nime nägin meenus terve unenägu.
Viimati nägin, et koolis läks kliinilise keemia praksis midagi väga valesti. Mkm, üldse ei toitnud mu hirmu reedese päeva ees, millal üle pika aja see praks toimub.
Soprano tõi mulle raamatuid lugeda, kahjuks andsin need kohe tagasi, sest need tundusid eriti igavad olevat. 
ingrids wrote:naljakas, nägin täna und, kus mingil aiapeol olid kõik filmiveeblased koos ja enamus nägid välja nagu nende avatarid... kõige rohkem, keda mäletan olid millegipärast just rauls, IlseV, Level, Avp_75, Soprano ja Forza
Gang-pae wrote:Nädal aega tagasi nägin unes, et kaks tüüpi tulid mulle külla. Väitsid end olevat Hülss ja Soprano. Siis koostasime mingeid filmiedetabeleid ja kuulasime Guitar Wolfi. Filmiveeb hakkab vaikselt unenägudesse tungima.
Zinera wrote:Läksin hea tujuga kinno ning sain seal kokku - üllatus - Filmiveebi meeskonnaga, kuid Kaido ütles, et film mida vaatama läheme jääb hetkel saladuseks, saalis annab alles piletid kõigile. Kõik olid nõus ja siis läksimegi, ning saalis siis Kaido ütles, et filmiks on Paranormal Activity 2, aga kuna ma juba esimese filmi ajal täiega kartsin ja lisaks ei vaadanud seda pimedas kinosaalis, ütlesin, et ei taha seda vaadata. Siis võeti mind kinni kahe suurema filmiveebilase poolt (kes iganes need ei olnud)ja tariti kinosaali, olin kohustatud seda filmi vaatama.
Dream wrote:Unenägu nr.2: Nägin Sopranot unes. Ja ta lihtsalt magas mu unenäos terve aja.
Zinera wrote:Soprano tõi mulle raamatuid lugeda, kahjuks andsin need kohe tagasi, sest need tundusid eriti igavad olevat.
Spoiler :
Mõndasid lühendasin, aga point jääb alles.
- Spellbound
- Ristiisa

Re:
Jolt wrote:Keegi lucid dreamingut on saavutanud?
Kaks korda. Väga weird. Alati oli üks ja sama asi, mille abil sain aru, et nägin und. Teine kord oli hullem - karjudes ärkamine
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Mul nii detsibellseks pole läinud, kui Spellboundil, kuid lucid dreamingut olen saavutanud ikka. Hakkasin kontrollima, mida edasi teha jne. Kõik oli võimalik. Was fun. Lausa mittu korda on õnnestunud see.

Ohjah, nägin öösel vastu neljapäeva unes, kuidas lasksin kassi aknast tuppa ning kogu tema olekust õhaks no-siin-ma-nüüd-olen-tunnet. Ja täna hommikul ärkasin kell 7:10, sest ma raudkindlalt "kuulsin" akna taga tuttavat näugumist. Viirastas, kedagi polnud seal.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Liikusin Rakveres ringi Derekuga ("American History X"), olin Danny kehas/rollis vms. Teises unenäos oli Barbossa. Olime minu vanaema juures. Mingi tagaajamine oli vist. 
Täna öösel nägin, et Jason Sudeikis koos oma perega(?) parkis auto mu vanaema korteri elutuppa. Kordagi ei näinud ma selles probleemi, et auto ei peaks sinna ära mahtuma või kuidas see sinna sattuma peaks... Ja enamus unenäo ajast mõtlesin sellele, et ma ei mäleta, mis eelnevalt juhtus.
Kui nüüd kirja panna, tundub palju imelikum, kui hommikul ärgates arvasin.
Kui nüüd kirja panna, tundub palju imelikum, kui hommikul ärgates arvasin.
Nägin mingit UNAIRED (?) Breaking Bad'i osa.
Rohkem suurt ei mäleta.
Spoiler :
Rohkem suurt ei mäleta.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Unenäos lugesin õppejõu e-kirja mu referaadi kohta. Üldiselt jäi rahule, aga kohati esines faktilisi vigu. Ja siis oli mul neet lõua ja alahuule vahelisel alal. Päris valus oli ja üritasin seda ära võtta.
Kirjutan ka paar elamust. Ma olen patsient, kel on diagnoositud insomnia. Vastavad uinutid mõjuvad kohati. Võin olla magamata päevi. Seejuures magama jäädes ma näen unenägusid ülimalt harva.
Üks öö ma aga nägin und, mis pani mind kellegi teise kehasse. Ma tundsin emotsioone ja tundeid, mis kuulusid ühele noormehele. Episoodid, mida läbi elasin, oli nt hommikusöök(mul oli blond ema, pikka kasvu isa, noorem õde ja vend, kes käisid koolis). Siis nt trepist ülesminek maja teisele korrusele. Maja ise asus kusagil eraldatud kohas, kuusemetsa sees. Veel on klipid auto tagaistmel kooli sõidust. Mina istusin taga, kõrvalistuja taga. Vend oli minu vasakul küljel ja õde istus juhi tagaistmel. Oli veel mõned hetked, kuid need on ähmased ja neid kirjeldada ma ei suuda. See oli emotsionaalselt hästi tugev unenägu
Lucid dreami ma pole näinud. Küll aga olen korra kogenud astraalkehasse sisenemist. Tugeva keskendumise järel tundsin, kuidas kuklas hakkas tekkima kõrge pinisev heli, mis muutus hetkega peaaegu kõrvulukustavalt valjuks. Nagu ülelaetud kondensaator teeb. Kahjuks see kogemus katkes sel hetkel, kui tundsin kukkumistunnet. Ehmusin ja olin jälle siin
Rohkem pole seda suutnud, kuna ei suuda lihtsalt piisavalt keskenduda.
Üks öö ma aga nägin und, mis pani mind kellegi teise kehasse. Ma tundsin emotsioone ja tundeid, mis kuulusid ühele noormehele. Episoodid, mida läbi elasin, oli nt hommikusöök(mul oli blond ema, pikka kasvu isa, noorem õde ja vend, kes käisid koolis). Siis nt trepist ülesminek maja teisele korrusele. Maja ise asus kusagil eraldatud kohas, kuusemetsa sees. Veel on klipid auto tagaistmel kooli sõidust. Mina istusin taga, kõrvalistuja taga. Vend oli minu vasakul küljel ja õde istus juhi tagaistmel. Oli veel mõned hetked, kuid need on ähmased ja neid kirjeldada ma ei suuda. See oli emotsionaalselt hästi tugev unenägu
Lucid dreami ma pole näinud. Küll aga olen korra kogenud astraalkehasse sisenemist. Tugeva keskendumise järel tundsin, kuidas kuklas hakkas tekkima kõrge pinisev heli, mis muutus hetkega peaaegu kõrvulukustavalt valjuks. Nagu ülelaetud kondensaator teeb. Kahjuks see kogemus katkes sel hetkel, kui tundsin kukkumistunnet. Ehmusin ja olin jälle siin
Rohkem pole seda suutnud, kuna ei suuda lihtsalt piisavalt keskenduda.
Paar päeva tagasi nägin jõuluteemalist unenägu. Olin vanalinnas, mis oli segu Tallinnast ja Tartust. Oli mingi valge hoone, kus toimus kas laat või näitus. Ülemisel korrusel kohtasin oma tädi, kes istus peolaua taga. Kutsus mind ka enda juurde. Just siis, kui sööma asusin, helises äratuskell.
Ja täna nägin, et olin haiglas. Esialgu vist aitasin kas patsientidega tegelada või kuidagi kolida. Igatahes hakati tegema igasuguseid imelikke uuringuid ning otsustati, et mulle peab operatsiooni tegema. Hea, et ma ei usu sellesse, et unenäod meile midagi "öelda" püüavad.
Ja täna nägin, et olin haiglas. Esialgu vist aitasin kas patsientidega tegelada või kuidagi kolida. Igatahes hakati tegema igasuguseid imelikke uuringuid ning otsustati, et mulle peab operatsiooni tegema. Hea, et ma ei usu sellesse, et unenäod meile midagi "öelda" püüavad.
Olin maanteel. Vasakul minust olid sõdurid ja tank. Järsku käis kõmakas ja üle minu pea lendas auto. Läksin teisele poole teed. Liikusin edasi. Nägin, et puid võeti üles. Kohtusin ema, vanaema ja teiste sugulastega.