Haigelt tahaks popkorni hetkel. Mastersi finaal snookeris on kah suht ühepoolne. Ja ma pole ikka jätkanud tõlketööd, kus lõviosa on tegemata, mis reedeks tehtud pidi olema, kuigi pidin täna terve päev seda tegema. fml.
Reformierakond 69% Isamaa ja Res Publica Liit 66% Eesti Kristlikud Demokraadid 63% Eestimaa Rohelised 61% Sotsiaaldemokraatilik Erakond 56% Eesti Keskerakond 53% Eestimaa Rahvaliit 51%
Isamaa ja Res Publica Liit 79% Reformierakond 70% Eesti Kristlikud Demokraadid 66% Eestimaa Rohelised 50% Sotsiaaldemokraatilik Erakond 50% Eestimaa Rahvaliit 49% Eesti Keskerakond 45%
Poliitilised vaated ja eelistused on aastatega välja kujunenud. Valijakompassi tulemustega olen rahul, mingisugust üllatust ei olnud.
Isamaa ja Res Publica Liit 72% Reformierakond 71% Eestimaa Rohelised 68% Eesti Kristlikud Demokraadid 68% Eestimaa Rahvaliit 62% Sotsiaaldemokraatilik Erakond 58% Eesti Keskerakond 54%
Ma keeldun see aasta valima minemast nagu ka eelmisel aastal! A miks vä? Sest eesti poliitikud võiksid midagi ära teha selle asemel, et üksteist ainult sitaga loopida. Seni ma ei näe tõesti valimistel mõtet. Ja see nn ausa kodaniku "kohusetunne" võib perse minna.
Kuidas tervisega lood? Ise joon praegu kuuma teed, suur tassitäis. Köha-nohu-kurguvalu. Viimasel ajal päris mitmed tuttavad/sõbrad haigeks jäänud, lõpuks ka mina.