Filmipläma!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderator: Meeskond

eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Jaanuar ja veebruar on head kuud, saab tihti kinos käia:
127 Hours (28. jaanuar)
King's Speech (28. jaanuar)
Biutiful (4. veebruar)
Black Swan (18. veebruar)
True Grit (25. veebruar)

Ja ilmselt tuleb sellesse nimekirja veel täiendust. Täpselt enne Oscarite jagamist (27. veebruar) saab tähtsamad filmid ära vaadata.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Justin Piideri dokfilmi trailer

Aga ma lähen nüüd ja hammustan sibulat või midagi taolist.
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

LiveForThis wrote:Justin Piideri dokfilmi trailer

Haha, kavatsen sama teha.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

LiveForThis wrote:Justin Piideri dokfilmi trailer

Mida kuradit ta sulle teinud on? Mis tunne sul oleks, kui sa saaksid näiteks ülemaailmselt kuulsaks filmikriitikuks ja peaksid iga päev foorumitest ja ajalehtede veebisaitide kommentaaridest lugema, et sa oled piider, kellel tuleks munad maha lõigata? Käi perse.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Image
ruut
Ristiisa
Ristiisa

Post by ruut »

Ma pidin praegu Wikipediast uurima, et mis värk selle Justin Bieberiga on ja tohoh, tüübil on mitu plaati juba? Mina muud ei tea kui seda baby,baby,baby ooh-d. Aga ikkagi, teha temast film on suht redundant, samahästi võiks ju filmirulli kellegi teenekama artisti peale raisata.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

ruut wrote:Aga ikkagi, teha temast film on suht redundant, samahästi võiks ju filmirulli kellegi teenekama artisti peale raisata.

Nõus.
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

ruut wrote:samahästi võiks ju filmirulli kellegi teenekama artisti peale raisata.

Võiks, aga film Bieberist toob ju kordades rohkem sisse kui film mõnest muust artistist. 100% kindel, et väiksed tüdrukud kavatsevad seda kinos vaadata rohkem kui lihtsalt paar korda.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Mind paneb inimeste õelus vahel imestama. Mida tema teha saab, et kümned tuhanded tüdrukud tema järele hullud on. Kujutan ette, et talle käib oma ootamatu populaarsus juba ammu üle pea - ta on ju suisa öelnud, et sooviks olla kõigest tavaline nooruk ja mitte popiidol. Kas kõik see sõim inimestelt YouTube'is ja nii ongi siis tingitud vaid sellest, et neile ei meeldi ta muusika?

Olen muidugi nõus, et biograafiline film ei ole kuigi tarvilik, kuid minu meelest see on küll tore, kui nii noor inimene nõnda muusikamaailmas läbi lööb.
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

Mul endal on Bieberist üsna ükskõik, aga kui ta tahab olla tavaline nooruk, mida ta ronis siis lavale? Ja üldse, ta pole veel midagi saavutanud peale lolli mulje jätmise endast, aga kogu maailm keerleb tema ümber. Iga päev saab lugeda vähemalt viit artiklit mõnest tema ütlemisest või sellest, kuidas ta uksega vastu pead saab. Nõme.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Kickflick wrote: Iga päev saab lugeda vähemalt viit artiklit mõnest tema ütlemisest või sellest, kuidas ta uksega vastu pead saab.

Ära käi siis sellistel saitidel. :))
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Ralf wrote:Mida kuradit ta sulle teinud on? Mis tunne sul oleks, kui sa saaksid näiteks ülemaailmselt kuulsaks filmikriitikuks ja peaksid iga päev foorumitest ja ajalehtede veebisaitide kommentaaridest lugema, et sa oled piider, kellel tuleks munad maha lõigata? Käi perse.

Image
guest1869
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by guest1869 »

...
Last edited by guest1869 on 25. January 2014, 00:08, edited 1 time in total.
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

Kickflick wrote:Mul endal on Bieberist üsna ükskõik, aga kui ta tahab olla tavaline nooruk, mida ta ronis siis lavale? Ja üldse, ta pole veel midagi saavutanud peale lolli mulje jätmise endast, aga kogu maailm keerleb tema ümber. Iga päev saab lugeda vähemalt viit artiklit mõnest tema ütlemisest või sellest, kuidas ta uksega vastu pead saab. Nõme.

Arvatavasti pole tal endal mingit sõnaõigust, kuidas ja kus tema nime kasutatakse või mis uudiseid kirjutatakse. Selle eest hoolitsevad teised.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

Nii palju on tal sõnaõigust, et ta ei pea iga päev mingeid intervjuusid andma. Hetkel annab rohkem intervjuusid, kui muusikat teeb.
Post Reply