Nii hea.
Filmipläma!
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Hmm. Hooti päris huvitavad nominatsioonid ja kohati veidi jaburad ka.
Best Supporting Actor - Sam Trammell - nagu tõsiselt?
Mõttetu nitpick, aga minu arvates on Best Comic Book Artis'i kategoorias Fabio Moon'i stiilinäitena väljatoodu pigem Guy Davis'e looming - kellele mu hääl lähekski, kui selline variant olemas oleks. Ka Fabio Moon'i loomingut on koduses riiulis päris mitu köidet.
District 9 ja True Blood (holy shit scene of the year
) said minult palju rohkem armastust, kui ma oleks eeldanud.
Best Supporting Actor - Sam Trammell - nagu tõsiselt?
Mõttetu nitpick, aga minu arvates on Best Comic Book Artis'i kategoorias Fabio Moon'i stiilinäitena väljatoodu pigem Guy Davis'e looming - kellele mu hääl lähekski, kui selline variant olemas oleks. Ka Fabio Moon'i loomingut on koduses riiulis päris mitu köidet.
District 9 ja True Blood (holy shit scene of the year
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

uLtImAtEcRiTiC wrote:Soprano wrote:Tegelikult on ju mõne erandiga kõik need filmid ka Plazas, et nad saavad ka (tasuta?) reklaami.
Seda küll, aga saate enda kvaliteeti viib alla pidev Solaris kino mainimine ja upitamine. Mingit hatred'i polegi.
Täpselt, oleks siis lihtsalt üldised kinouudised, kuna, jah, enamik nendest on mõlemas kinos, aga see pidev solarise mainimine ajas mul ka keema.

Parim filmikarjäär: http://www.imdb.com/name/nm1856457/
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond