MacGyver
Moderator: Meeskond
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

kunagine lemmiksari. mäletan, et klassivend mängis selle tunnusmeloodiat klaveril 2. klassis niimoodi tõelise kirega, mina ei teadnud, kust see pärit on. Ütles et MacGyver. kui kavas nägin sellisenimega sarja hakkasin vaatama, et mis seal siis nii erilist on. kõige toredam oli asja juures muidgi see et sovetid alati koosa said.
-
Chras
- Registreerimata kasutaja

Meil Oli kah Ming 2-3 klassis niimoodi, et Musa Õps oli Täielik fänn....
Peaaegu igas tunnis, ta kas mängis MacGyver laulu, või kuulasime seda makist......
tegi isegi laulusõnad meile...::D
mul on see kusagil alles kah......
aga Usun et Tõesti Enamutel On MacGyver lapsepõlve lemmik sari, Knight Rideri Kõrval.....
Peaaegu igas tunnis, ta kas mängis MacGyver laulu, või kuulasime seda makist......
aga Usun et Tõesti Enamutel On MacGyver lapsepõlve lemmik sari, Knight Rideri Kõrval.....
Chras wrote:Meil Oli kah Ming 2-3 klassis niimoodi, et Musa Õps oli Täielik fänn....
Ei maksa unustada A-Rühma

- Ralf
- love <3
Forza wrote:Ei maksa unustada A-Rühma
Jep. Seda tümmi lasi meie muusikaõpetaja iga tunni alguses.
Tegelt MacGyveri juures on tore see, et nii karakter kui sarja idee ja olemus saavad lapsena vaadates hästi südamelähedaseks, mis sest, et hiljem ununeb, igavaks muutub või koguni talumatuks läheb. The memory of McGyver still holds on.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LunaLoveisgood
- Teadmata kadunud

- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

Postimehes oli artikkel ameerikas tehtud küsitlusest, et kelle inimesed endale hädas olles appi kutsuks, ja 27 % vastas, et MacGyveri, nii et see oli kõige poppulaarsem valik. Kuid teised valikud olid ka lahjad. Lara Croft, ´Indiana Jones, no kuulge. Selle ajaga kui need kellegile peksa andmisega ametis on, teeks MacGyver kümme pommi kahjutuks, leiutaks elundite sünteesi ja võidaks veel lauahoki maailmameistrivõistlused ka ära nii muuseas. Ta on lihtsalt produktiivsem.
- Ralf
- love <3
Kas keegi on näinud kolmanda hooaja osa "Ghost Ship", kus see karvane elukas on? Mäletan, et see osa ehmatas mu lapsena väga ära. Poleks nagu arvata osanud, et selles sarjas võiks olla möirgav karvane jubetis, ja pärast 10minutilist väga pingelist build-upi mahajäetud laeva peal tuli täiesti ootamatult läbi akna see karvane käsi ja haaras Mac'ist kinni. Oeh. Suurepärane episood.
YouTube'is üleval ka.
YouTube'is üleval ka.
Ralf wrote:Kas keegi on näinud kolmanda hooaja osa "Ghost Ship", kus see karvane elukas on? Mäletan, et see osa ehmatas mu lapsena väga ära. Poleks nagu arvata osanud, et selles sarjas võiks olla möirgav karvane jubetis, ja pärast 10minutilist väga pingelist build-upi mahajäetud laeva peal tuli täiesti ootamatult läbi akna see karvane käsi ja haaras Mac'ist kinni. Oeh. Suurepärane episood.
YouTube'is üleval ka.
Olen näinud seda osa.Võin öelda et üks mu lemmikumaid osi.Lõpp oli hea.
Oh, meestekanalist (kanal12) jookseb "MacGyver" igal tööpäeval. Suutsin alguses eemale hoida, aga laupäeviti, kui tööpäevadel näidatud osad kordusena tulevad, jään ikka vaatama. :/
Nii rahustav on tuttavaid episoode jälgida.
Ja mida ma tähele olen pannud - nimelt tol ajal näidati tegelasi väga close-up plaanis, terve ekraan on nägu täis, enam sellist asja ei näe.
Eh, "Ghost Ship" suutis mind lapsena ikka väga verest välja lüüa! Nii jube.
Nii rahustav on tuttavaid episoode jälgida.
Ja mida ma tähele olen pannud - nimelt tol ajal näidati tegelasi väga close-up plaanis, terve ekraan on nägu täis, enam sellist asja ei näe.
Eh, "Ghost Ship" suutis mind lapsena ikka väga verest välja lüüa! Nii jube.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Re: MacGyver
http://kultuur.postimees.ee/3570381/macgyver-tuleb-tagasi
Tore, et tuleb tagasi, aga... praegusel 21. sajandil võiks 20. sajandi seriaalidest uusversioonid tulemata jääda. Uusversioonid kipuvad originaalile alla jääma ja ei tõota tavaliselt miskit head. Originaalid olid omas ajastus klassika ja on seda siiani. Puhtalt minu arvamuse tõttu.
Tore, et tuleb tagasi, aga... praegusel 21. sajandil võiks 20. sajandi seriaalidest uusversioonid tulemata jääda. Uusversioonid kipuvad originaalile alla jääma ja ei tõota tavaliselt miskit head. Originaalid olid omas ajastus klassika ja on seda siiani. Puhtalt minu arvamuse tõttu.
Re: MacGyver
Kuskohast Postimees selle "20 episoodi" võttis? Ainult piloot telliti ja uus MacGyver on mingi twentysomething (20ndates) nooruk. Miscom?
CBS tellis lisaks veel Training Day ja Dr. Phil Begins (mingi origin stoori) piloodid ja mõne aasta eest pidi Beverly Hills Cop'i reboot-järg tulema, mis samuti piloodi staadiumist kaugemale ei jõudnud.
Ühesõnaga, Postimees räägib nagu tegu oleks kindla asjaga. Kaugel sellest.
http://deadline.com/2016/02/macgyver-re ... 201695415/
CBS tellis lisaks veel Training Day ja Dr. Phil Begins (mingi origin stoori) piloodid ja mõne aasta eest pidi Beverly Hills Cop'i reboot-järg tulema, mis samuti piloodi staadiumist kaugemale ei jõudnud.
Ühesõnaga, Postimees räägib nagu tegu oleks kindla asjaga. Kaugel sellest.
http://deadline.com/2016/02/macgyver-re ... 201695415/
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker