Atlantise tiimist lemmikud liikmed on David Hewlett ja Joe Flanigan, aga noh, nagu alati meeldivad mulle pahad tegelased rohkem kui head, ehk siis Wraithid on minu lemmikuteks...
Muidu seriaal on superhea...
10/10
ModeraatorCOLON Meeskond
S5 tundub sedavõrd huvitavam. Kuid ma ei tea,kas hakkan kaasa elama. S4 sisaldas hulganisti jamasid episoode. Hingega olin asja juures osades,kus Sam oli. Ja neid ei oldki väga palju. Parimad osad olid "Trio" ja "Midway". Konkurentsitult. "The Last Man" oli huvitav,kuid cliff hangerina pettumust valmistav.uus Atlantise komandör on Richard Woolsey!
See aasta alustab S5 väga varakult. Kui ma ei eksi,siis juba 11.juulil.tutvustatud travelerid ning kogu Michael'i hübriidide-jama ei paku absoluutselt pinget.
Next goal for SGA: Cast stability!

Ja AvP_75, loodan,et sinu jaoks ei väljendu Ronon'i stiilsus tema patsides.Ford'i tegelaskuju ei mängind välja, tehti ensüümi-sõltlaseks ning toodi Ronon asemele. Siis tapeti Carson ära ja asendati Keller'iga. Weir tehti poolenisti replicator'iks ning asendati Sam'iga,kes nüüd asendatakse Woolsey'ga. C'mon. Natuke liiast, I think. Njh, mulle Ford'i ega Carson'i tegelaskujud ei istund... Kuid ikka. Ja kes S4 vaadand on... Carson on tagasi. Kind of.
Peavalude tõttu on Jason Momoa otsustand need ära lõigata.
Ei leidnud kohta, kuhu SGU kohta postitada, aga esimesed trailerid on SciFi (või peagi SyFy) kodukal üleval. Annan uuele sarjale võimaluse - tahan näha uut väravat (:irw:) ningkigents kirjutasCOLONNo Stargate Universe tuleb nüüd välja uute näitlejatega.
Tõesti ei oska ette kujutada, mis sellest tuleb.
Esialgu oli TV6 kodukal kirjas, et SGA'd näidatakse S1-4, aga enam seda kirjas ei ole. Loodan, et ka S5 näidatakse ära, eriti viimane osa "Enemy at the Gate".Jack O'Neill on nii mitmeski osas. Võib-olla odav trikk panna SG-1 fännid sarja vaatama, aga mina olen müüdud.