Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

Community 1x07 - 6/10
It's Always Sunny in Philadelphia 5x07 - 8,5/10
Supernatural 5x07 - Kas Bobby ütles 'shit' ?? - 9/10
It's Always Sunny in Philadelphia 5x07 - 8,5/10
Supernatural 5x07 - Kas Bobby ütles 'shit' ?? - 9/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
South Park 13x08-13x10
Reaper 2x03
"Eye of the tiger, Sammy, eye of the tiger!"
Kooli algusega jäi mul "Reaper'i" vaatamine seisma, nüüd siis jätkan. Ikka kuradima kahju, et see ära canceldati, kuigi Bret Harrison ja Tyler Labine poleks vist, isegi kui mõni teine network selle üles oleks korjanud, enam nagunii kaasa teinud ja ilma nendeta jätkata oleks olnud ka üsna pointless.
Supernatural 5x07
Hahaa, Bobby ja Dean olid vinge paar.
Dean: "Killing you is now officially in my bucket list."
Reaper 2x03
"Eye of the tiger, Sammy, eye of the tiger!"
Kooli algusega jäi mul "Reaper'i" vaatamine seisma, nüüd siis jätkan. Ikka kuradima kahju, et see ära canceldati, kuigi Bret Harrison ja Tyler Labine poleks vist, isegi kui mõni teine network selle üles oleks korjanud, enam nagunii kaasa teinud ja ilma nendeta jätkata oleks olnud ka üsna pointless.
Supernatural 5x07
Hahaa, Bobby ja Dean olid vinge paar.
Dean: "Killing you is now officially in my bucket list."
Last edited by JazZ- on 30. October 2009, 20:43, edited 1 time in total.
Supernatural 3x16
Rewatchisin.
Selles suhtes pean selle Aaviku tüübiga nõustuma, et eesti keeles on liiga palju keerulisi ja pikki väljendeid, mida võiks ju tegelikult ühe sõnaga kokku võtta. Igatahes kõlab "rewatch" tunduvalt paremini kui "uuesti vaatama".
Esiteks meeldivad mulle kohutavalt "Supernatural'i" finalitele eelnevad hooaja lühikokkuvõtted. Teiseks- Bon Jovi rocks... on occasion.
Rewatchisin.
Selles suhtes pean selle Aaviku tüübiga nõustuma, et eesti keeles on liiga palju keerulisi ja pikki väljendeid, mida võiks ju tegelikult ühe sõnaga kokku võtta. Igatahes kõlab "rewatch" tunduvalt paremini kui "uuesti vaatama".
Esiteks meeldivad mulle kohutavalt "Supernatural'i" finalitele eelnevad hooaja lühikokkuvõtted. Teiseks- Bon Jovi rocks... on occasion.
JazZ- wrote:Supernatural 3x16
Rewatchisin.
Wait.. mis? See on siiski Kansas ju.
Päevik | 2021

Level wrote:JazZ- wrote:Supernatural 3x16
Rewatchisin.
Wait.. mis? See on siiski Kansas ju.
Ja-jah, Kansas esitab endiselt "Carry on my wayward son'i", aga Bon Jovi viite all pidasin silmas episoodis esinevat laulu.
One Tree Hill 7x06 - 6/10 & 7x07 - 9/10
South Park 7x04 - See sari/multikas aitab igas olukorras. - 9/10
South Park 7x04 - See sari/multikas aitab igas olukorras. - 9/10
Päevik | 2021

- LiveForThis
- Ristiisa