Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Californication 3x05 - 8/10
Curb Your Enthusiasm 7x06 - 9/10
Curb Your Enthusiasm 7x06 - 9/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
How Not To Live Your Life 2x06 - 8/10
See on sellepärast, et sa laed seda osa tulevikust.
Eelmine nädal ei olnud Supernatural'i.
http://pogdesign.co.uk/cat/ soovitan seda kava kasutada.. saad ajatsooni ka määrata. ^^
JazZ- wrote:Mul on "Supernatural'i" 5x07 osaga mingi jama. See on nüüd juba kolm päeva laadinud, aga mingit erilist progressi pole toimunud. Enamuse ajast see lihtsalt seisab ja otsib võõrustajaid, mõnel paremal tunnil laeb alla kiirusega 1 KB/s. Kui veab, saan jõuludeks kätte.
See on sellepärast, et sa laed seda osa tulevikust.
Eelmine nädal ei olnud Supernatural'i.
http://pogdesign.co.uk/cat/ soovitan seda kava kasutada.. saad ajatsooni ka määrata. ^^
Päevik | 2021

Hahaa, ma isegi kahtlustasin, et äkki see nädal "Supernatural'i" ei olnudki, aga IMDB järgi nagu oleks pidanud olema ja kuna mul mingi asi juba laadis alla, olgugi, et jamadega, siis ma väga põhjalikku researchi läbiviima ei hakanud. Igatahes jube tark tunne on nüüd.
...Ja tahaks teada, mis paganama future-supernaturali ma mõned head protsendid alla olen laadinud. No wonder, et minu käes arvutid eriti kaua korralikult ei funktsioneeri.
...Ja tahaks teada, mis paganama future-supernaturali ma mõned head protsendid alla olen laadinud. No wonder, et minu käes arvutid eriti kaua korralikult ei funktsioneeri.
JazZ- wrote:Hahaa, ma isegi kahtlustasin, et äkki see nädal "Supernatural'i" ei olnudki, aga IMDB järgi nagu oleks pidanud olema ja kuna mul mingi asi juba laadis alla, olgugi, et jamadega, siis ma väga põhjalikku researchi läbiviima ei hakanud. Igatahes jube tark tunne on nüüd.![]()
IMDb's pole alati kõige uuemad andmed. Sellepärast lisagi see kava endale favoriitidesse. Regad ära, valid sarjad mida jälgid ja paned ajatsooni paika. Klikk-klikk. Soovitan.
Päevik | 2021

Level wrote:IMDb's pole alati kõige uuemad andmed. Sellepärast lisagi see kava endale favoriitidesse. Regad ära, valid sarjad mida jälgid ja paned ajatsooni paika. Klikk-klikk. Soovitan.
Jap, regasin ära, tänud Level.
Chuck 1x06
Hahaa, Chuck'i ja Morgan'iga on üsna lihtne samastuda. Võiksin ka vabalt neli tundi jutti rääkida, millist võileiba üksikule saarele kaasa võtta.
Casey ja Capten Awesome on siiski hetkel veel lemmikud.
- Spellbound
- Ristiisa

Soprano wrote:Dollhouse 2x04 "Belonging" - 8/10
Jätkub 4. detsembril.
Ja Summer Glauga
Endal FlashForward 01x05
Dollhouse 02x04
How I Met Yor Mother 02x10-22, 03x01-10
Supernatural 02x08-17
The Simpsons 18x01-09
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Bored to Death 1x06 - Lõpuks ometi olid nad kolmekesi koos ekraanil. See oli vist ka hooaja viimane osa. Teine hooaeg on juba tellitud. - 7/10
Päevik | 2021