Möla!
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Bännitud meeskonnaliikmed saavad. Võta näpust... 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Ralf wrote:Magasin oma sekretäriga.
Ralf in action

Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Hawai^^ wrote:TO : IlseV
Ee.. roheline on lihtsalt minu lemmik värv, ja loogoliselt siis ma tohin sellega kirjutada, kui on ka foorumis võimalus kirjutada rohelisega, ei tea miks ma peaksin kohe välja paista tahtma??
Hm, ma ei tea, kas mu küsimus mõjus negatiivse alatooniga, aga see põhines tõesti huvist, mitte millelgi muul eesmärgil.
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

rauls wrote:rakitic14 vist üritab uut päeva rekordit teha postituste osas. Üle 30 juba koos. Naljamees.
Tahtsin just sama asja ütlema hakata, üle 30 juba ja ainult kütab
On Brad Pitt:
rakitic14 wrote:vägavägaväga super hea näitleja 10/10 kindlalt!!
Ja mis hindega sind ennast hinnata? Ehk teeme iga päeva lõpus kokkuvõtte?
Last edited by uLtImAtEcRiTiC on 08. February 2010, 22:14, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Vabandust, aga miks ei saa bänni (ilma nimesid nimetamata) inimesed, kes risustavad filmide arutlusteemasid mõttetute kahe- või kolmesõnaliste postitustega? Tõepoolest, mulle jääb natuke mõistmatuks, miks adminnid nii bännimisvõimetud on (natuke irooniline tähelepanek, arvestades mu enda praegust staatust). Naasen pärast õhtust uinakut foorumisse ja see on sõna otseses mõttes paska täis.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora