Möla!
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

n00b 
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
No, esiteks võib täiesti enda sinisilmsust süüdistada, et suvalisele võõrale raha saadad. Suusõnalise leppega, et "ausõna maksan sulle raha kui sa mulle dollarid saatnud oled" pole ju midagi teha, ka politseil. Sina vabatahtlikult saatsid talle raha ja ainuke võimalus ongi, et suudad talle politsei-jutuga hirmu kaela ajada ja ta sulle raha tagastab.
Kõige paremini toimib muidugi asi niimoodi, et uurid tema aadressi välja ning lähed isa ja vanaisaga ukse taha ja annate kaabakale korraliku keretäie.
Kõige paremini toimib muidugi asi niimoodi, et uurid tema aadressi välja ning lähed isa ja vanaisaga ukse taha ja annate kaabakale korraliku keretäie.
Ma usun, et kui see suusõnaline leppe on tehtud ühe isiku poolt kolmele inimesele, siis kindlasti toimub midagi kahtlast seal. Ühelt inimeselt pettis ta 400.- eest dollareid välja. Guugeldasin ta IP, siis viskas aadressi Tallinn, Eha tn, ma ei tea kas see õige ka võib olla.
Ja ma saatsin juba väikse kirja politseile ja küsisin, et kas nad on suutelised midagi sellele värganäole tegema. 
Ei aga tõsiselt, mina seda asja nii ei jäta.
Jah, 200.- pärast. Ma müüsin oma isikliku vara maha ja väga kasuliku asja isegi. Ja seda raha oleks mul väga vaja olnud tegelikult... Ega mu isa pole mingi Kanada onu, et päevarahaks annab mulle 500.-
200 on suht pandav summa mu jaoks.
Ei aga tõsiselt, mina seda asja nii ei jäta.
200 pärast?
Jah, 200.- pärast. Ma müüsin oma isikliku vara maha ja väga kasuliku asja isegi. Ja seda raha oleks mul väga vaja olnud tegelikult... Ega mu isa pole mingi Kanada onu, et päevarahaks annab mulle 500.-
Last edited by Rain on 12. January 2010, 19:50, edited 1 time in total.