Möla!
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
kbong wrote:4chan on tänu sellele kuradi nolkidest trollide-armeele lausa väljakannatamatuks muutunud. /b/ ei tooda ammu juba midagi originaalset ja nüüd vallutasid raisad veel viimase kantsi ka ära, kuhu mul asja oli ehk siis /v/.
Jah, aga kui 4chan oli Wikipedias päeva artikliks, siis sai nalja kui palju - /b/tardid postitasid lahtilõigatud imikute pilte, et wikifag'e eemal hoida ja samal ajal mingid 30aastased tulid lehele, postitasid enda pildi koos oma koeraga ja küsisid, miks kõik siin üksteist fag'ideks kutsuvad.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
No, gore ja igasugune porr oli algselt nii-öelda kemoteraapia newfagide vastu, kes 4chani populaarseks muutumisel sinna tekkinud olid. Nüüd on see trollide poolt ülevõetud ja /b/ boardil midagi muud enam ei näegi... ühed hooravad ("post ending in 89 will remove my clothes")ja teised postitavad mingeid supiks keedetud imikuid ("it's chemo time, /b/, you know what to do").
On kellelgi kokkupuuteid World of Warcraft mängu sõltlastega? Ja mõtlen kõige raskema sõltuvusega, mis üldse eksisteerib. Toakaaslane istub sõna otseses mõttes 24h mängus ning möliseb läbi mikrofoni teiste mängijatega terminitest, mis ajavad pea valutama. Aga nuh eks igaühel oma. Mul filmid, tal päkapikud ja lohed.
No offence, kes ise mängivad. Olen kindel, et teil on vähemalt elu väljaspool mängu.
No offence, kes ise mängivad. Olen kindel, et teil on vähemalt elu väljaspool mängu.
- LiveForThis
- Ristiisa

Mul sõber mängis ükskord World of Warcrafti oma suuremat sorti tuuri ajal reede õhtust pühapäeva õhtuni. Nii et magas nädalavahetuse lihtsalt maha ja varem ei suutnud muust rääkida kui ainult mingitest x-asjadest oma WoWi maailmas.
Tõi isegi läpaka ka kooli
Nüüd on ta end juba ammu käsile võtnud ja sellest võõrandunud. Mind pole aga WoW kunagi puudutanud ja sügavalt kahtlen, et mind peaks midagi sellist kunagi üldse huvitama. Kõrvalt olen vaadanud, aga ei midagi rohkemat.
Tõi isegi läpaka ka kooli
Nüüd on ta end juba ammu käsile võtnud ja sellest võõrandunud. Mind pole aga WoW kunagi puudutanud ja sügavalt kahtlen, et mind peaks midagi sellist kunagi üldse huvitama. Kõrvalt olen vaadanud, aga ei midagi rohkemat.
lol ma kukkusin ka vette. ma tahan ressi saada. ma surin siin serva taga ära. nüüd ei saa dämmi enam sisse, suva need elu. ta ei saa one shoti. sa pane siis see peale, kui see sariosse võetakse. no summime. said vä. kaks. hilba tangib. ole valmis healima. älli sarve otsas. pane see talendi alt skilli. kle pala võta ära. see mees ei võta sarve otsa ju ma räägin, see on pointless. heali talle. heali meestele.
"Lindistatud" u. 5 minuti jooksul, mida toakaaslane WoW'is rääkis. Pooled sõnad olen kindlasti valesti kirjutanud. Osad peaksid olema teiste mängijate nimed, aga võimatu aru saada. heal=ravima seda tean ise teistest mängudest. Kuul pähe.
- Spellbound
- Ristiisa

Salajane mängukeel. Meie lihtsurelikena seda ei mõista 
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- LiveForThis
- Ristiisa