Ahjaa, ma olin sellise sarja nagu My Name is Earl juba sootuks unustanud. Märksõnad klapiks üpriski hästi, kuid pole siiski õige vastus. Trailer park on siiski niivõrd ebaoluline komponent, et "haud" on vast järgmine märksõna, mille vajadusel lisan.
Hell yeah- seriaalide algõpe kuulub Montdenegros keskhariduse juurde.
Niisiis, teen veidi sohki, sest järgnevat seriaali on siin mängus juba küsitud. Märksõnad pole samuti mu enda väljamõeldud, hoopis õe (jah, selle sama, kes Brad Pitt'i asemel Brat Bitt kirjutas). Igatahes ise mõistatasin seda päris kaua, vaatame kuidas siin läheb:
Jap-jap-jap ega 12-aastase mõttemaailmaist pole sugugi nii kerge aru saada, kui võiks arvata. Samas väga palju vihjeid juurde anda ei tahaks, sest vastus on tegelikult väga loogiline.
Kordan siis igaks juhuks uuesti: siin mängus juba küsitud seriaal. Vihjed: tansiv mees, tark mees, mõrvarlik mees 3 in 1 (aga mitte ühel ja samal ajal). Lisaks võin öelda, et mis puudutab seda "tantsivat meest", siis sellega on seotud tõenäoliselt sarja ajaloo naljakaim klipp, (kuigi muidugi on see naljakus ka maitse küsimus).