Kilpkonnad suudavad lennata

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Kilpkonnad suudavad lennata

PostitusPostitas Robert » 04. Detsember 2005, 20:41

Kilpkonnad suudavad lennata
Lakposhtha hÃĸm parvaz mikonand

Türgi-Iraagi piiril asuvas põgenikelaagris elavad täiskasvanute kõrval ka noored ja lapsed. Selles kõledas mahajäetud piirkonnas, kus pole raadiotki, rääkimata televisioonipildist, on iga signaal väljastpoolt igapäevast õudust kulda väärt. Siin võitlevad päev päeva järel oma ellujäämise eest vaesematest vaesemad. 13-aastane Kak, hüüdnimega Satelliit on kohaliku noortegrupi liider. Lapsed teenivad raha äärmiselt ohtlikul viisil, demineerijatena.
Ühel päeval saabuvad üle mägede laagrisse õde ja vend, kes on läbi elanud kirjeldamatuid õudusi. Kohalikud lapsed on püüavad nendega kontakti leida, kuid ilma käteta poiss ja vaikiv tüdruk jäävad eemalolevaks.
Selles vapustavas filmis näeme me sõja teist poolt. Seda, mida võidukates uudistekommentaarides ei näidata. Seda, mis on täis kannatusi, verd ja valu. Seda, mis võib lapse südame kiviks muuta.

POFF.EE

Täielikku tutvustust loe siit.
Robert
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2873
Liitunud: 18. Jaanuar 2005, 15:21
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Robert » 05. Detsember 2005, 14:41

Kurb ja šokeeriv, kuid lõpp oli minu arust natuke ülepingutatud. Algas nagu tore komöödia, kuid lõppes nutuse draamaga. Muideks, see oli esimene Iraagi film, mis tehti seal peale Husseini kukutamist.

8/10
Robert
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2873
Liitunud: 18. Jaanuar 2005, 15:21
Asukoht: Tallinn


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 24 külalist

cron