Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
(500) Days of Summer - 9/10
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Spellbound
- Ristiisa

Aliens 10/10
Cameroni ulme on Cameroni ulme ja see on hea
Cameroni ulme on Cameroni ulme ja see on hea
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Garli wrote:Täna koolis psühholoogia tunnis mingi utter bullcrap, mis kandis nime "Sina, mina, sina", mis rääkis seksist.. Ei suuda selle kohta isegi mingit infot leida.
Meie psühho põhiline tunniaeg möödub filmidega, mille pealkirju on samuti raske üles leida. Õnneks või kahjuks on nad keskmisest magedamad ja mitte väga huvitavad.
- Spellbound
- Ristiisa

- LiveForThis
- Ristiisa

Alieni taasvaatamine läheb täies hoos:
Alien 10/10
Aliens 10/10 Need kaks filmi ei vajagi selgitust. Vähemalt mitte minu poolt.
Alien 3 9/10 Meeldis rohkem kui aastaid tagasi. Vist olen kuskil kolm korda näinud, aga seegi oli tsipa 4-5 aastat tagasi. Imelikul kombel meeldis, aga mitte samaväärselt nagu esimesed kaks. Lõpp võttis kurgu krampi küll. Suurepärane lõpp oleks olnu triloogiale.
Covert One: The Hades Factor 1/2;2/2 Esimene pool oli kuidagi dünaamilisem, umbes nagu 24. Teine oli miskipärast vähem meeldivam vaatamine. Asjalik igatahes.
Alien 10/10
Aliens 10/10 Need kaks filmi ei vajagi selgitust. Vähemalt mitte minu poolt.
Alien 3 9/10 Meeldis rohkem kui aastaid tagasi. Vist olen kuskil kolm korda näinud, aga seegi oli tsipa 4-5 aastat tagasi. Imelikul kombel meeldis, aga mitte samaväärselt nagu esimesed kaks. Lõpp võttis kurgu krampi küll. Suurepärane lõpp oleks olnu triloogiale.
Covert One: The Hades Factor 1/2;2/2 Esimene pool oli kuidagi dünaamilisem, umbes nagu 24. Teine oli miskipärast vähem meeldivam vaatamine. Asjalik igatahes.