Kuidas ma kohtasin teie ema

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

No1.
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by No1. »

Aga, mis HIMYM'i puudutab, siis ei tundu Barney viiendas hooajas enam üldse nii legendary-awesome. :?

olen ka 5 hooaja välja tulnud osasid näinud ning nõustun sinuga, vähemalt praegu. Kuidagi kahju et Barney on muutund .
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

Suurepärane leid. Hea, et siinne rahvas niivõrd palju seda vaatab. Mind hakkas asi huvitama ja nüüd naeran ikka ja jälle end alatasa herne suuruseks.
Barney e. NPH on LEGENDARY
Üsnagi palju on sarnasusi Sõpradega, aga annab andeks. Kui naerda saab, siis olen rahul. :P
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

Vist üsna vähe leidub neid, kes (vähemalt sarja esimestes hooaegades) arvaks, et Barney EI OLE Legendary. :))

Sõpradega võib sarnasusi leida küll, aga vähemalt osaliselt arvan ma, et need on tingitud sellest, et mõlemal sarjal on sarnane põhi, nii, et mõningad asjad lihtsalt tahtmatult kattuvad. Teises hooajas on tegelikult üks osa, kus "Sõpru" nagu väga-väga õrnalt parodeeritakse, kui üritatakse ka baari asemel hoopis kohvikus hängida (ja leitakse, et see pole pooltki nii lõbus).
Tegelikult on sarja tegijad hoopis suured Joss Whedon'i fännid, nii, et nende enda sõnul võiks sealt sarnasusi leida pigem "Buffy'iga". Kusjuures mina hakkasingi sarja vaatama just tänu sellele, et mulle Joss Whedon('i looming) meeldis. ;-)
(Joss Whedon-> "Dr. Horrible" -> NPH -> "HIMYM")
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

Ha haa, paks Barney

NB! Neil, kes veel viienda hooajani jõudnud pole ja spoilereid vältida üritavad, soovitan pildikõrval olevasse artiklisse mitte väga süveneda.
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

Post by LiveForThis »

JazZ- wrote:Ha haa, paks Barney

NB! Neil, kes veel viienda hooajani jõudnud pole ja spoilereid vältida üritavad, soovitan pildikõrval olevasse artiklisse mitte väga süveneda.

He, he, he, he :P
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

Väljavõte Barney Twitterist:
"Saw Paranormal Activity today - A girl showed an interest in Ted." :irw:

Ma tean, et tegelikult pole Barney tweetide siia toppimisel erilist mõtet, sest neid, keda huvitab, jälgivad neid nagunii.
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

jesss, Barney ja Robin läksid lahku. suurepärane.
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

Mul on ikkagi tunne, et Barney ja Robiniga pole veel kõik täiesti läbi, sest ma ei usu, et kui nende kokkusaamisele praktiliselt terve hooaeg pühendati, see siis äkki ühe osaga ära lõpetatakse. Aga samas usun ma, et nende vahel ei hakata sellist Rachel'i-Ross'i on-off suhet ka arendama. Idee poolest mulle tegelikult isegi meeldis, et Barney ja Robin koos olid, aga samas on vallalise Barney'ga jälle rohkem "mänguruumi", "Daddy's home" ikkagi.

"It was Legend- wait for it- s of the Fall." :))
Malcolm
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Malcolm »

Tasemel sari. Kaotab peale tugevat algust üha enam sisulist järjepidavust ning karakterid hakkavad hilisemateks hooaegadeks juba ideedevaesuse tõttu kannatama, ent see ei tähenda, et naerda ei saaks. Enamikus osades ikka saab ja suures osas neist päris korralikult. Vaatamata samuti kronoloogiliselt üha harvemaks muutuvatele ning devalveeruva väärtusega moraalidele jagub sarjas pärle, mis ikka aeg-ajalt meenuvad ja muigama sunnivad. Soovitatud.
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

Post by JazZ- »

Leic wrote:How I met my mother - pole näinud aga nüüd ma uurin selle kohta.. kas see tõesti on kellegi arvates parem kui Sõbrad, on see üldse võimalik !?

Kindlasti on see maitse küsimus, aga näiteks minu arvates ON "HIMYM" parem kui "Friends". Väga suurt vaidlemisõigust ma muidugi selles küsimuses ei oma, sest "Friends'i" olen näinud ainult midagi nelja hooaja kanti tervest kümnest. Siiski nii palju, kui seda vaadatud sai, kippus "Friends'i" huumor minu jaoks lõpuks juba pisut etteaimatavaks muutuma ja kuigi "HIMYM'i" ka täiesti brilliantseks pidada ei saa, soovitaksin kindlasti see üle tšekata. Pärast paari esimese episoodi vaatamist on sarja edasiseks jälgimiseks põhjuseid küllaga- alustades Barney hullude teooriatega ning lõpetades... Barney vingete catchprhase'idega (ja need ON tõesti paganama catchy'd).

Anyways, on siin foorumis minu teada neid, kes on näinud nii kõiki "Friends'i" kui ka "How I Met Your Mother'i" hooaegu, nii, et arvatavasti on nemad veidi pädevamad otsustama, kumb siis ikkagi parem on. Kuigi tegelikult, mis vahet sellel on? "HIMYM'i" vaatamisel on 20 minutit head meelelahutust kindlalt tagatud. (Y)
Jap-jap, kõlas küll natuke nagu Dormeo Orthopedic'u reklaam.
hau
Ristiisa
Ristiisa

Post by hau »

Ma kuulun igatahes HIMYM klanni.
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Jeesh, me too. Tegelikult, kui hakata mõtlema, siis see on päris Friends'i sarnane, kuid mina eelistaks ikkagi HIMYM. Selle initsiaalid on juba nii killerid, siis mis veel seriaalist endast arvata...? lol
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Friends on tase. HIMYM on lihtsalt värskem ja kui keegi mult praegu küsiks, kumba ma eelistan, siis igal juhul ütleks HIMYM. Ei saa vana rasva peal liugu lasta kogu aeg, tuleb uusi asju otsida.
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Ma pole ei Freindsi ega HIMYM väga ulatuslikult jälginud, kuid olen selgelt HIMYM poolt. Toda kavatsen ma ühel hetkel vaadata, Friendsi väga suure tõenäosusega mitte kunagi. Sain üheselt sõbralt HIMYM ja andsin vennale läbivaatamiseks, ta sattus sellest säärasesse vaimustusse, et lubas läbi vaadata nii The Wire'i kui ka Arrested Development'i kui mina olen nõus HIMYM't vaatama.

Friendsis on umbes täpselt üks sümpaatne karakter. :?
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Heh, vaatasin just 1x3 ära. Nüüd sain ma sellele legendary'le pihta. :)) Varem ma koguaeg vaatasin, et mis legendary'st te siin jahute, nüüd sain aru, jutt käid sellest legen-dary'st. :))
Post Reply