Moderaator: Meeskond
LiveForThis kirjutas:"Amerika" oli ju samasugune nagu "Pussy". Mõlemad on parajalt naeruväärsed ja kahtlase väärtusega. Aga see on Rammstein ja nii nad kord juba teevad.
"Rammlied" pani aga jala tatsuma ja uut kraami veelgi rohkem ihkama.
Hülss kirjutas:Hevist muusikast rääkides, loodan, et Rob Zombie'lt novembris ilmuv "Hellbilly Deluxe 2" heastab selle kuradima "Educated Horses'i".
Hülss kirjutas:"Amerika" on mulle isiklikult võluvam, kuna sõnumilt on ta konkreetne sarkastlik bitch slap Ameerika vastu. Ja muusikaliselt jätab ta ka tunduvalt parema mulje. But that's just me.
KiiZ kirjutas:Ise eriti Zombie muusikast lugu ei pea, samas on ta üks mu lemmikuid režissööre (erandiks H2, ma arvan). See on ka selgelt näha, et Educated Horses läkski selle nahka, et tol perioodil pööras ta rohkem rõhku oma filmidele (mis mulle täiesti sobib).
KiiZ kirjutas:Kui aga Hellbilly Deluxe 2 hea tuleb on ka tema muusika austajad õnnelikud. Ja seda võiks isegi kuulata, sest Hellbilly Deluxe oli päris hea ja nime järgi võiks vol kahest midagi sarnast oodata.
KiiZ kirjutas:Pussy video on aga vaatamata ja kirjelduste järgi võiks mulle täiesti meeldida. Kohe vaatangi ära, mis see endast kujutab
Spellbound kirjutas:See, et nad tihtilugu uute albumitega üle võlli keeratud kriitikat pritsivad, annab neile üksnes omapärasust juurde, sest pole ju ükski album olnud just väga tavaline, vaid on alati päris mõnusaid rammimisi ka pakkunud Rammlied meenutas mulle kohe nende bändinimelist lugu ehk siis Rammstein, kus samuti refräänides bändi nime korrati. Pussy kõrvale jätta, siis tundub, et on head kraami tulemas.
Hülss kirjutas:Ja kuidas on muljed ?
_eesti999_ kirjutas:Lugesin reedesest Linnalehest intervjuud bassist Oliveriga ning ta andis teada, et Rammstein tuleb u. 3-aastase tuuri ajal ka Eestisse ja Venemaale.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist