Rabarock 2009

On tulemas mõni lahe üritus? Anna sellest meilegi teada, kirjuta sellest siia.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas kbong » 30. Aprill 2009, 00:10

New Yorkist pärit thrash metali legend Anthrax (USA) esineb Rabarockil! Järvakandis viiendat korda toimuv festival avab muusikasuve 12. ja 13. juunil. Piletid soodushinnaga saadaval Piletilevis!

Anthrax on legend, kes on oma tegevusaja jooksul välja andnud 9 stuudioalbumit, kuus EP-d, neli live-albumit, terve valiku singleid ja videosid ning saavutanud muusikamaailmas absoluutse kultusbändi staatuse. Ainuüksi Ühendriikides on Anthrax müünud üle nelja ja poole miljoni plaadi. Kuldplaadi staatusesse on nende albumitest juba jõudnud “Among the Living”, “State of Euphoria”, “Persistence of Time”, “Attack of the Killer B's“ ning “Sound of White Noise”. Sellel aastal on ilmumas kümnes stuudioalbum “Worship Music”. “Album ilmub oktoobris, kuid ma olen kindel, et kuulete sellest nii mõndagi suve jooksul,” lubab Anhtraxi kitarrimängija Scott Ian.

Anthrax (USA) lõpetab Rabarocki esinejate nimekirja ühena peaesinejatest. Varem on välja kuulutatud juba Gary Numan (UK), Ladytron (UK), KMFDM (GER), Static-X (USA), These New Puritans (UK), The Wildhearts (UK), Viikate (FIN) ja A.Human (UK)! Kodumaistest esinejatest on kinnitatud Pantokraator, Metsatöll, Kosmikud, Velikije Luki, Pedigree, No-Big-Silence, Popidiot, B.D.Ö. ja Zetod!

http://www.rabarock.ee
http://www.anthrax.com
http://www.myspace.com/Anthrax
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1882
Liitunud: 25. Detsember 2005, 20:14
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Trash » 30. Aprill 2009, 01:26

Anthrax´i ainus hea album ilmus 1987 ja peale seda oli vaid 1 kuulatav EP ja 1990 aastal veel ka hea lugu nimega Got the Time. Ja rohkem mitte midagi.

Got the Time livena YouTube´ist
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 909
Liitunud: 06. Märts 2009, 00:37

PostitusPostitas kbong » 30. Aprill 2009, 05:44

Pohh, träsa on laivis ikka hää kuulata. Parem igatahes kui see elektrooniline popmuusika.

Aga mis ma ikka seletan, Rabakale nkn minna ei viitsi.
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1882
Liitunud: 25. Detsember 2005, 20:14
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Hülss » 30. Aprill 2009, 11:09

Esinejate nimekiri on nüüd lukus ja päris kirev seltskond teine. Anthrax'ilt ei tea ühtegi lugu ja ei imesta ka, sest trash metali nelikust (Metallica, Megadeth, Slayer) on ta kõige vähem tuntud. Lootsin teiselt peaesinejalt midagi enda maitse järgi, aga no mis sa teed. Vaadata ja kuulata on siiski piisavalt.

Kui näiteks suudavad tulevikus Megadethi siia meelitada, siis tuleb festivaliplatsi märgatavalt suurendada. See on üks põhjus miks veel VÄGA kõvasid nimesid pole sinna toodud ja teine on kindlasti raha nappus. Loodetavasti jääb Rabarock püsima ja kasvab nt soomlaste Provinssirocki mõõtmetesse.

Anthraxi kodulehel on muideks Tallinn kirjutatud ühe L-iga, mida näen esimest korda. Tavaliselt pannakse N-idega mööda. :))
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1279
Liitunud: 14. Jaanuar 2007, 16:49
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas september » 11. Mai 2009, 20:04

Soprano kirjutas:
Hülss kirjutas:
Soprano kirjutas:KMFDM tahaks näha, aga mitte nii kangesti.


Kuulsin sellest esimest korda, kui too välja kuulutati. Mis nende kõige tuntum lugu on ?

Minu jaoks Anarchy, mis oli kunagi mängu Test Drive 5 soundtrackil. '98 vist.
2007. a. album Tohuvabohu oli hea.


13/14-aastaselt ma kogu aeg kuulasin WWIII, mis oli väga köva laul & on siiani. Ma olin nii nii önnelik kui kuulsin, et KMFDM Rabarockile tuleb.
september
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 11
Liitunud: 11. Mai 2009, 19:17

PostitusPostitas Soprano » 20. Mai 2009, 15:41

Muudatus programmis!

Suurbritannia bändi These New Puritansi asemel esineb Rabarockil samuti Ühendkuningriigist pärit bänd Robots in Disguise.

These New Puritansi esindaja sõnul on bänd lootusetult oma uue albumi salvestamisgraafikust maha jäänud ning peab seetõttu esinemise ära jätma. These New Puritansi uus plaat on planeeritud selle aasta septembriks.

Samas on esinejate nimekirja lisandunud Robots in Disguise (UK) – kahe energilise preili Dee Plume (vokaal, kitarr) ja Sue Denimi (vokaal, bass) juhitud elektropunk bänd, mis sai Inglise muusikamaastiku tähelepanu juba aastal 2000 ilmunud Chris Corneri (IAMX, Sneaker Pimps) produtseeritud EP-ga "Mix Up Words and Sounds".

Taaskord Corneri produtseeritud bändinimelisele debüütplaadile järgnesid mitmed humoorikad ülesastumised briti menuseriaalis "The Mighty Boosh", mitmete erinevate tegelastena nagu gootitüdrukutena ning elektrobändi liikmetena. Bänd tegi kaasa ka eelmisel ning sellel aastal toimunud seriaali tuuril "The Mighty Boosh Live" ning seriaali festivalil koos artistidega nagu näiteks Peaches, Gary Numan ja The Kills.

Põhimõtteliselt juba stuudioliikmena oli Chris Corneri käsi mängus ka teise albumi "Get RID!" (2005) ning värskeima plaadi "We're in the Music Biz" (2008) tegemisel. Lisaks singlitele "The Sex Has Made Me Stupid" ja "The Tears", tekitas kõmu plaadikaas, millel tüdrukud poseerivad justkui viisakalt lipsustatud särkides, kuid tegelikult on pildil topless ning riided on lihtsalt selga värvitud.

Neid tahaks näha. Tutvusin bändiga pressiteates mainitud The Mighty Boosh sarjast. Vaadake The Sex Has Made Me Stupid video.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

PostitusPostitas Hülss » 20. Mai 2009, 23:37

Kahju, asendatud bändi oleks isegi kuulanud. Aga mine sa tea, võibolla see duo üllatab.

23 päeva jäänud, peab varsti telgi ja madratsi üle vaatama. Madrats läks kiirevõitu tühjaks eelmine kord. Loodan, et ilm läheb märgatavalt soojemaks enne festivali algust.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1279
Liitunud: 14. Jaanuar 2007, 16:49
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Hülss » 11. Juuli 2009, 18:21

Läks täiesti meelest oma muljed postitada. :))

Professionaalselt korraldatud üritus, nagu alati. Hea valik esinejaid, varieeruvat ilma ja meeldivat meeleolu. Samas vihm ei heidutanud ühti. Static-X'i saatel mudas mütata ja headbang'ida oli ikka siga hea tunne.

Metsatöllult sain uue lemmikloo osaliseks. Static-X oli parim bänd Rabarockil. KMFDM'i ei viitsinud vaadata, kuigi huvi oli küll algul. B.D.Ö. show jättis külmaks, Robots in Disguise oli meeldiv üllatus (vihma, päikse ja pohmaka saatel oli seda väga mõnus kuulata). Anthrax oli hea, nii palju kui mäletan. Ladytron'ist puudub mälu ja No-Big-Silence'i magasin kahjuks maha. Gary Numan oli üllatavalt tasemel ja sai ka tuntumad lood ära kuulatud.

Kahetsen, et jõin liiga palju. Selle probleemiga veel tegelen. Renoveeritud Järvakandi saun oli lõpuks seda raha väärt, kuigi pileti hinda oli tõstetud 30 eeku võrra (65,-). See oli seda igati väärt siiski, sest leil oli hea ja vesi oli täitsa olemas (koguaeg, mitte vahelduvalt). Kokkuvõttes täiesti õnnestunud üritus, räigest vihmast hoolimata ja hea meel et sain paari sõpra Rabarocki pisikuga nakatada.

Rabarocki tulevik on aga paraku küsimärgi all, sest teadaolevatel põhjustel jäi seekord Rabarock miljoniga kahjumisse ja järgmine aasta ei pruugi üritus üldse toimuda. Eelmise aasta 12 000 inimese asemel külastas tänavust Rabarocki ainult 8000. Üks asi on kindel, Rabarock peab jääma püsima isegi kui järgmine aasta vahele jääb.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1279
Liitunud: 14. Jaanuar 2007, 16:49
Asukoht: Tallinn

Eelmine

Mine Üritused

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

cron