Teispoolsus: Evolutsioon
Moderator: Meeskond
Underworld: Evolution
Sellal kui verine võitlus aristokraatlike vampiiride ja barbarlike Lycan libahuntide vahel katkematult jätkub, üritavad kaunis vereimeja Selene (Kate Beckinsale) ja pool-libahunt Michael (Scott Speedman) selle sajandeid kestva sõja põhjusteni jõuda. Nende otsingud võivad viia sõja lõpetamiseni, kuid veel pole teada, mis selle hinnaks on...
Täielikku tutvustust loe siit.
Underworld: Evolution
Sellal kui verine võitlus aristokraatlike vampiiride ja barbarlike Lycan libahuntide vahel katkematult jätkub, üritavad kaunis vereimeja Selene (Kate Beckinsale) ja pool-libahunt Michael (Scott Speedman) selle sajandeid kestva sõja põhjusteni jõuda. Nende otsingud võivad viia sõja lõpetamiseni, kuid veel pole teada, mis selle hinnaks on...
Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Cochrane on 07. July 2006, 13:25, edited 1 time in total.
Hoogne ja seiklusrikas actionfilm, mis on vääriline järg esimesele osale. Piisavalt actionit ja Kate Beckinsale () oli sama hea, kui eelmises filmis. Midagi halba pole öelda, kuid samas on ta ainult hea tüüpilise Hollywoodi ulmeactioni kohta.
8/10.
8/10.
Last edited by Robert on 17. February 2006, 23:45, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
Tuleb tunnistada, et tegu täitsa arvestatava järjega - põhjus ilmselt samas lavastajas. Beckinsale seksikas nagu ikka oma liibuvas nahkkostüümis ja palju andis juurde ka mõne selgusetuks jäänud pisiasja selgitamine filmi alguses.
Verd oli samuti rohkem, mis oli tore (eriti tolle pahalase paiskamine kopteritiivikusse). Actionist puudust ei jäänud ja "Evolution" küündis täitsa eelkäija tasemele. Kiidusõnad Wisemanile.
7/10
Verd oli samuti rohkem, mis oli tore (eriti tolle pahalase paiskamine kopteritiivikusse). Actionist puudust ei jäänud ja "Evolution" küündis täitsa eelkäija tasemele. Kiidusõnad Wisemanile.
7/10
Last edited by Ralf on 10. September 2006, 16:41, edited 1 time in total.
- uussaabas0
- Raevunud härg

Rain93 wrote:Selline hea ja halva vahel film oli, kolmas film oli palju parem mu arust, esimest pole veel jõudnud vaadata ...![]()
6/10
Miks sa vales järjekorras filme vaatad?
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Tegelikult algul ma mõtlesin üldse, et need Underworldid on minu jaoks igavad. Ja siis, ei tea ise ka miks, vaatasin kolmanda osa ära, mis mulle väga meeldis. Peale 3. osa tekkis mul suur huvi Underworldi vastu ja lootsin, et äkki teine on ka hea, aga vot... Ja pealegi, kui ma kolmandat osa vaatasin, siis ei tekkinud mul mingit teadmatust filmiga, too oli nagu tavaline ilma järgedeta film minu jaoks 
Jäin nähtuga rahule ja eelmisega võrreldes ei leia põhjust ei hinde tõstmiseks ega vähendamiseks.
8/10
8/10