Filmiveeb 4!
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Mina mäletan aega, kui siin olid osaliselt teised omanikud ja igaüks sai filme lisada vmt. Ja olen peaaegu terve Filmiveebi elu aeg siin liige olnud.
Saatsin vastuseks lihtsalt "JOHNNY FUCKING DEPP" kuna vahepeal siin ainult Deppi plära oligi ja tahtsin pisikese kommentaari teha. Võita ma midagi ei soovi.
Saatsin vastuseks lihtsalt "JOHNNY FUCKING DEPP" kuna vahepeal siin ainult Deppi plära oligi ja tahtsin pisikese kommentaari teha. Võita ma midagi ei soovi.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- LiveForThis
- Ristiisa

Õnnitlused ka minu poolt! Hea näha, et alustatud asi edasi jookseb ka siis kui ise selle juba üle aasta vist hooletusse jätad
.
Viimased kaks nädalat olen koolis Võrgurakenduste projektiga tegelenud (st siis PHP, SQL jne). Tööle asudes tuli kohe Filmiveeb meelde. Kõik need päevade ja nädalatepikkused nokitsemised tasuvad ennast nüüd ära
.
Edu kõigile ja tänud Filmiveebi meeskonnale. Ma poleks kunagi arvanud, et see projekt nii pikalt püsima jääb
Viimased kaks nädalat olen koolis Võrgurakenduste projektiga tegelenud (st siis PHP, SQL jne). Tööle asudes tuli kohe Filmiveeb meelde. Kõik need päevade ja nädalatepikkused nokitsemised tasuvad ennast nüüd ära
Edu kõigile ja tänud Filmiveebi meeskonnale. Ma poleks kunagi arvanud, et see projekt nii pikalt püsima jääb
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain